- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Azt gondoltam, hogy látatlanba nem lehet sokat tudni, csak hátha van valakinek tapasztalata.
Viszont abban talán tud nekem valaki segíteni, hogy lehet e itthon kapni olyant, mint a Nodal ninja T adapter és ha igen, akkor milyen típust. A vázon az állványmenet nem az optikai tengely alatt van. Kerestem egy csomót, de nem nagyon találtam, nem tudom van e ennek valami speciális neve amivel rákereshetnék.
-
ccH2SO4
tag
"Ha normális állványt akarsz fejjel, azt 50-60k alatt nem úszod meg."
Én ezt az állványt, és hozzá ezt a fejet néztem ki régebben, összesen még 40 ezerbe sincs.
Az általad leírtak alapján nekem nem lenne megfelelő ez a kombó?
Nikon D90 + Tamron 70-300-as tele objektív lenne a legnehezebb, amit rátennék.
Én sem szeretném elkapkodni a vásárlást, nem sürgős a dolog, mivel a pénzem sincs meg rá.
Jelenleg nekem is egy gagyi hama állványom van, a D90-et meg a 18-105-ös kitobit még félve rámerem tenni, de a telét már nem igazán. -
belovary
senior tag
Oksa, ez tiszta, hogy Manfri lesz, de ezek közül melyik amelyik összecsukott állapotban még elviselhető egy hátitatyón, melyik fejjel, stb... Nézegetem, és tesztet is olvasok, de a 2 és fél kilósra már azt írják, nem igazán ajánlatos túra cipelni. Hát az nem is olyan nehéz, így nem is értem mit írnak ezek.
-
belovary
senior tag
Jaaaa, így már értem.
Meglesem...
chinaminman Na erről az állványról még nem is hallottam.
Most annyi lehetőségem van, hogy Media meg a haverja Saturnba be, ott élőben 1-2 fajtát meg tudok sasolni, de nagyon kevés van ilyen helyen. Szóval így elég necces, ezért támaszkodok rátok.
Na most látom, hogy mégiscsak tudom melyik ez az állvány. Cull(manus)
Na ebből is annyi van az amazonon, hogy ki a fene igazodik ki ezeken? Jó, oké, aki ért hozzá... -
belovary
senior tag
-
Anubis_9
addikt
Cullmann Magnesit 525M
Amúgy a CW25 3D fejjel 45.900 a narancssárga boltban, míg CB7.3 gömbfejjel 53.900 Ft egy másik üzletben. Ez azért 8.000 Ft.
Már jobban hajlok a gömbfej irányába, de ezért túl nagy az árkülönbözet, pedig egyik helyen arról írtak a neten, hogy a gömbej előállítása olcsóbb...
-
kiskornel
addikt
ÁÁÁ... akkor inkább már vegyél még1 2kg teherbírású Gitzo-t is a pizzának... na meg még1-et a palacsintának. Azokat jól le lehet súlyozni, és akkor nem rezeg be a palacsinta, így lehet hosszú záridős kakaós, lekváros ízeket készíteni.
Szögbelövő nem a mozgó célpontok mozdulatlanná tevésére van?
-
cattus
addikt
-
kago akira
tag
arra gondoltam hogy nem igazán bízok ebben konstrukcióban ahol 1 forgáspont tartja az egészet és az nem is az optikai tengely alatt van, máshogy nem tudom megfogalmazni
Tudom nem egy kategoria de a hama is ilyesmi megoldással rendelkezik és ott a müanyag miatt nem is volt vizszintes. Nem tudom hogy a vanguard fém e egyáltalán
Ezért kételkedek benne. De ha megtudtok gyözni akkor ez megváltozhat. Cullmannról meg azt olvastam hogy szinte fém az egész.
-
*Ropi*
félisten
-
gab.m
senior tag
Amúgy jó állványnak számítanak a Slik-ek?
Végül ilyet vettem, használtan. Én meg vagyok vele elégedve, de nem tudom mondjuk egy manfihoz képest milyennek számít, nem próbáltam más komolyabb állványt...
Sefter: ja, az tényleg durván hangzik, hogyha iso200on már láthatóan zajos képe van.
-
jaanoo89
aktív tag
Köszi!
Állványon szeretnék csak iso 100-on fotózni. Azért egy E-P1 Iso200-on már kezd zajos lenni, ha a képeket nagyobb méretben nézem... Időm az van várni, ezért is írtam, hogy ne az állvány remegése vagy bármi más miatt legyen életlen a kép. Szóval ne az állványon múljon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest