Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- RAM topik
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
ccH2SO4 #4072 üzenetére
Egy kisebb is elég.
Ne feledd, hogy a fejnek és a gépnek is van magassága (szerintem kb. 15 centit nyugodtan számolhatsz), és a szemed se a fejed búbján vanÉn a 213-ast teljesen kihúzva, egy normál gömbfejjel, rajta a D90-nel, nem érem fel a keresőt, pedig 195 centi vagyok, és a 213-as "csak" 167 centi.
És a 71 centis összecsukott (fej nélküli) méret sem túl hordozásbarát.
-
kiskornel
addikt
válasz
ccH2SO4 #4019 üzenetére
Ez egy reális ár a 3 lábúért. Amit tudni kell: teljesen alap állvány, szinte semmi extra. A 42cm min magasság nem a legjobb makrózáshoz. Rövid középoszlopot nem adnak hozzá, viszont megfordítható a középoszlop, úgy érhetők el a kisebb magasságok. A 4 szekció sok. Az utolsó szekció elég kis átmérőjűnek kell, hogy legyen, tekintve a kis súlyát. Kis átmérő, sok szekció, kis súly = hosszabb rezgés lecsengés. Nincs szöges papucs, kifordítható középoszlop, stb... viszont ez a kompromisszum, hogy túrázáshoz ideális legyen.
Összecsukva nem kell annyira vigyázni rá, és talán az első zuhanáskor nem fog tönkremenni.De érdemes személyesen vásárolni ilyet, és akkor első kézből lesz tapasztalat, hogy mennyire remeg. Sajnos márkán belül, az egyes modellek közt is lehet nagy eltérés stabilitásban. Induro állványt már tapiztam, nézegettem, de nem ezt konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest