- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slawter
csendes tag
Heló!
Az állványom minden előjel nélkül elkezdett "nyekeregni_", ha meg han húzva. Konkrétan annyira durva már, hogy akad, írtózatosan nyivákol... Velbon 7000-ről van szó. Próbáltam megolajozni, de az sme segített Történt vlakivel hasonló már?
-
slawter
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap végre meglett a Canon600D, 18-55-ös obival. Kiválóan használható a Velbon 7000-el, mitnha csak ezekhez a gépekhez találták vonla ki az állványt. Nemsokára cisnálo kegy videótesztet is, aki viszont 30000 forint körüli állványon gondolkodik, és tervben van a videózás is, akkor az egyik legjob vétel számára a velbon 7000- a hogyazt már írtam is.
-
slawter
csendes tag
válasz
Koktail #3345 üzenetére
Sony DR PJ10-el, meg tesóm Nikon 510-ével. De úgy vettem állványt, hogy a később DLR fényképezőkhöz is tudjam használni - videózás miatt. Így az e hónapban vásárolandó Canon 600D-ez is kiváló lesz. A 4.5 kg-os terelést gond nélkül hozza és a 3 kg-os önsúlya maitt roppant stabil - ami azért nem árt a fotózásnál, és bizony ebben az árkategóriában nem sok állvány képes ezt hozni, sőt.
Egyébként ez a videó ezzel az állvánnyal készült: http://www.youtube.com/watch?v=Up-KNuzpwdc
-
slawter
csendes tag
válasz
Koktail #3342 üzenetére
Heló!
Nekem Velbon DV-7000-em van, merem ajánlani neked is. Már 32000 ft környékén megkapod. Jó a teherbírása, remek anyagokból készült, a terpesze kiváló, magassága pedig kb 170 cm - vagy kicsivel az fölött -, ha teljesen ki van "húzva". A fluidos fejnek ksözönhetően pedig a mozgathatósága abszolút személyreszabható és egyenletes.
Igaz, hogy ez az állvány voltaképp kamerákhoz lett tervezve, de ez a fényképezőgépeknél is csak az előnyére válik. Ha pedig videóznál is, akkor meg itt a szükséges plusz
.
-
slawter
csendes tag
válasz
maxika2004 #3124 üzenetére
Heló!
Háááát.... nagyon nem teszik a lábának a talpa... Szerintem könnyen törhet - még ne mvolt dolgom vele, de a képek alapján.
Szerintem nézd meg egy boltban, próbálgasd és ha szeritned meglfelő, akkor vedd meg, de én a 7000-et javasolnám, ha csak ezen két példány közül lehet választani.
-
slawter
csendes tag
válasz
maxika2004 #3122 üzenetére
Heló!
Könnyebb az állvány - ami nem épp a legszerencsésebb -, valamint ahogy látom, gyengébb minőségű anyagokból van - ebből is adódik gondolom a súlykülönbség.
A fej ugyan az, igen, a mozgása remek, nagyon jól lehet vle svenkelni, jól állítható az erőssége.
Fluid fejeknél amúgy sincs már szó darabos mozgásról - max ha tönkremegy.
Szerintem a 638-as úgy 3 kg-ot biztosan meg tud tartani.
A fő kérdés az, hogy megéri-e ugye kaidni 10000-el többet a 7000-ért...
Nos, a 7000 egy kelően nehéz, jó strapabírású állvány, nagyon jó anyagokból, aminek hatására évekig képes ksizolgálni az embert.A 638 is biztosan egy jó társ, csak a kérdés az, hogy vajon bír-e mondjuk 2-3 évet? ogy nem lesz -e zavaró a másfél kg-os önsúly? Valamint az anyagok "butítottsága".
Szerintem akkor érdemes megvenned a 7000-est, hogy ha 4-5 évig elég sűrűn asználsz állványt. Illetve, ha videózol elég sokat.
Máskülönben a 638-as is jó választás lesz. -
slawter
csendes tag
Heló!
Aki videózáshoz keres állványt elsősorban, annak ajánlom a Velbon DV-700-et. Kiváló állvány, a fluid fej maitt kiválóan használható, jó az önsúlya és nem esik kétségbe majd 5kg súly alatt sem.
Ha nem a legnagyobb terpeszbe van nyitva, hanem mondjuk a felére, úgy is nagyon stabilan áll és máris 170 cm feletti magasságról beszélhetünk - a középoszlopot érintetlenül hagyva!!
Fényképzeéshez is ideális, ha nem hiányzik a gömbrész. Az ára átlagban 35000 ft itthon.
Egyedüli hátránya, hogy táska nincs hozzá :/.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest