Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ha valamiért szeretem a Wanhao D6-ot az a baromi masszív szerkezete.
Nem használok üveglapot, mert úgy tapasztaltam, hogy a gyári wanhao feliratú, valamilyen anyagú bevonat a heatbeden, az jobb mint az üveg. PLA-hoz iszonyat jó.
Néha ütöm vágom, hogy feljöjjön róla a nyomtatott tárgy, pláne, ha legalább 15x15cm-es az alapja, de eddig a fél év alatt jó, ha kétszer kellett újra szinteznem, és teljesen sík, de annyira, hogy 0.2-es nozzle-lel is az első réteget 0.1-es vastagsággal le lehet tenni hiba nélkül.
Erősen gondolkodok rajta, hogy a Hypercube-omra is rendelek egy wanhao heatedbedet, de az ára nem tetszik annyira, hogy ezt megtegyem, és még a T tengely teljes mechanikáját 8mm-esről szeretném a jövőben 12mm-es acél rúd alapúra cserélni.Másik:
Erre mit tudtok mondani?Ez egy Nano ITX-es alaplaphoz készített kis kuckó. Az alsó részét a wanhaoval, a felső részét a hypercube-bal nyomtattam. Mindkettő 0.4-es nozzle-lel.
Z irányban az alsó hibátlan. A felsőn minimálisan de látom a trapéz menetes tengelyt, de jobban zavar, hogy a tárgyasztal közepe felé minden irányból "horpad". Ezt mivel tudom kiküszöbölni?
Én túlhűtésre gyanakszok.A filament amúgy olcsó, színkifuttatott Herz, azért fényvezetős kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest