Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fabula

őstag

válasz kazmerr #3512 üzenetére

Jelzem, én meg el is olvastam, mert nekem belinkelted, tényleg sok hasznos dolog van benne a 3D nyomtatásban kezdőknek.
    Azért ez nem egy lézer, vagy tintasugaras nyomtató, amiben csak a tonert vagy a patront kell cserélni, esetleg néha valahol beszorul egy papírlap, de amúgy az esetek 99%-ában megy a nyomtatás odafigyelés nélkül.
    Ezt bizony meg kell tanulni, felhasználva azok tapasztalatait, akik már régebb óta foglalkoznak vele és ki kell mindent tapasztalni magadnak is. Sok kis apróságon múlik a nyomat minősége, sokkal nagyobb odafigyelést és lényegesen több karbantartást igényel egy 3D nyomtató üzemeltetése. Na meg tisztában kell vele lenni, hogy ezek a DIY nyomtatók nem a legprofibbak, cserébe az áruk is barátibb.
    Én is szívesebben vettem volna egy Craftboot 2-őt, csak nem volt lehetőségem 10x áron megvenni.
    Ezt a lehetőséget úgy fogom fel, hogy megtanulhatok egy új technológiát, és így, hogy minden kis részletét meg kell tanulni, sokkal jobban fogok majd hozzá érteni, mintha egyből drága pénzért egy profi gépet vettem volna.

Új hozzászólás Aktív témák