Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz kazmerr #3512 üzenetére
Jelzem, én meg el is olvastam, mert nekem belinkelted, tényleg sok hasznos dolog van benne a 3D nyomtatásban kezdőknek.
Azért ez nem egy lézer, vagy tintasugaras nyomtató, amiben csak a tonert vagy a patront kell cserélni, esetleg néha valahol beszorul egy papírlap, de amúgy az esetek 99%-ában megy a nyomtatás odafigyelés nélkül.
Ezt bizony meg kell tanulni, felhasználva azok tapasztalatait, akik már régebb óta foglalkoznak vele és ki kell mindent tapasztalni magadnak is. Sok kis apróságon múlik a nyomat minősége, sokkal nagyobb odafigyelést és lényegesen több karbantartást igényel egy 3D nyomtató üzemeltetése. Na meg tisztában kell vele lenni, hogy ezek a DIY nyomtatók nem a legprofibbak, cserébe az áruk is barátibb.
Én is szívesebben vettem volna egy Craftboot 2-őt, csak nem volt lehetőségem 10x áron megvenni.
Ezt a lehetőséget úgy fogom fel, hogy megtanulhatok egy új technológiát, és így, hogy minden kis részletét meg kell tanulni, sokkal jobban fogok majd hozzá érteni, mintha egyből drága pénzért egy profi gépet vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest