- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
otthon egy eccerű spíídtáccs ... vagy milyen... pirelli rúter van ... azzal kezdte a belassulást.
de akkor ma este megen viszem haza ... hátha a környzetei változás .. beteszek valami kellemes lágy zenét ...füstölő, hangulatfémyek, gyertyafényes vacsora ....
próbáélom lehúzni az adatokat,egész héten át ezt csináltam .... mentem át kindózos géphez (még jó h van szabad) hozom be, várok-várok, kis adag kiejlöl, MOVE ---- de eddig 10 gigát sikerült csak a 1800-ból )))-: ráadául vanhogy elszáll bele ... dehogy mééééé ... egész este ráhagyom h másojjon ... erre reggel ERROR fogad )-:
van IT. de ez csak a mi (én meg a mókatrásaim filmes fassága', így még annak is örlhetek ha nem vágja rám a telefont). mondjuk jó lenne, ha a "mi"-ből nem csak én akrnám megololdani ezt, dehát a jókurvakényelmes kva'annyukatmán' ))-: rajtam ragadt ez a SHIT ... nem elég h én töltöm le, meg hozom be, nem is érdekel egy hülye ilyen film se, és még szenvedés is ... sírás vége ... have a wörk, ... pórbálkozom még
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest