Új hozzászólás Aktív témák
-
gabek_
tag
Nem tudom a gyári guiban lehet e neki fix IP-t adni.
Ha igen akkor az a lényeg, hogy egy tartományban legyenek. (lehet alapértelmezett átjárónak meg kell adnod az ip-jét)
Elvileg kell még egy kereszt kábel is de lehet átfordítja neked az egyenest is.
A lényeg: Kereszt kábellel, és fix IP-vel mindkét oldalon mennie kell.
Gábor
-
sellerbuyer
őstag
Nem gondolom, hogy manapság márkánként el lehetne ezt már különíteni. Sajnos ott tartunk, hogy minden "nagy" márka muszájból gyárt gagyit is. Minden komolyabb gyártónak van már gagyi kategóriás terméke és eléggé nyilvánvaló, hogy ezek nagy tömegű eladásából finanszírozza a pár db minőségi termékének eladását, amikből ráadásul minden évben új típussal kell előrukkolnia az egy éves típusokat pedig megsemmisítik. Ezt magam sem hittem, de történetesen közeli ismeretség okán tudom...nagyon durva. Az így keletkezett veszteséget pedig a rengeteg gagyi eladásából finanszírozzák....egészen elképesztőek ezek a folyamatok szvsz.
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
Minek neked a bongeszo? Huzd at egy masik HDD-re az adatokat, aztan factory reset...
A legjobb, ha szerzel egy egyszeru routert, azt egyik LAN-ba a WD, masikba az XP-s gep (WAN-ba meg ne dugj semmit
!). Azt huzd at halon. Lassu lesz, de ez van...
Nincs nalatok veletlenul egy olyan ember, aki ert is valamit az 'amitastechnikahoz
Mert veled csinaltatjak mindig az ilyen dolgokat...?
-
gardener
senior tag
"Restoring the device to the Factory Default will destroy all data on the device, including all configuration setup, all shares, and all user data and media files. After the restore is complete, the device configuration will be identical to its state at purchase. To use the device, the initial setup will have to be performed again.
Note:1. After reset, the default administrator login/password will be changed to "admin/admin"."
Én nem merem. Előbb csináld Te!
-
gardener
senior tag
Nekem a régi kékledesnél elszállt a tápom.
Most viszont nekem is xaraxik az új fehér ledes.
weben elérem.
ftp-n elérem. (51.000kbyte/seccel tudok róla másolni !)
De simán total commanderrel vagy intézővel meg nem látom a hálózatban.
Volt reboot.
Volt ki-be kapcs.Tanácstalan vagyok.
-
Alex91
félisten
Mert bonyolitod az egszet ilyen alma-k-kkal
Nyisd ki azt a rohadt findert, aztan a bal oldalon latod a mybook-ot, azt ott menjel mar bele!
Gondolom a sajat HDD-jet latod... Vagy az Essential-lal van valami, mar nem birja a sok lopott filmet
. Nem lehet, hogy leall az Essential? Es nem ebred fel?
-
Alex91
félisten
Nezd mar meg, az Advanced modban az update-el, hogy van-e frissebb...
Amire akarod, elvileg felismer mindent, bar az is erdekes, hogy fullon van a a MyBook HDD-ja... (Nagy lehet az a MOVIES mappa
.)
Esetleg radugnek egy pendrive-ot is, hogy azt latja-e a Mac... Mert ha azt se, akkor nem valoszinu, hogy az Essential a hunyo...
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
AFP be van a MyBook-on kapcsolva? Az a Mac jol van beallitva? Nalam is 10.5.8 van, meg egy Tiger. Mindketto latja... (Ujra inditasnal szokott lenni gond, mert nem kap a MyBook egybol IP-t/halozati hozzaferest a routeremtol, de aztan szepen megtalalja.) A Mac-et esetleg inditsd ujra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest