- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Dr. Lecter
csendes tag
válasz
Komplikato #3899 üzenetére
Találtam, a 7600GT jobb. -
Komplikato
veterán
válasz
Dr. Lecter #3898 üzenetére
Hát szerintem jóvval kevesebbet, keresni kéne tesztet.
-
Dr. Lecter
csendes tag
Mi a véleményetek egy 6800GS-ről? Egy 7600GT-hez viszonítva milyen teljesítményt nyújt? -
BioNiCMaN
addikt
Olvasni való: [link] Nem félre érteni, nem vagyok Intel buzi, utóljára PIII 500-am volt tőlük, azóta csak okos AMD (úgy értem nem duron meg sempron), és kb. 3 hete álltam át a ''sötét'' oldalra. Azért, mert volt egy gagyi Cerkád még nem kell leírni az Intelt.
#3875 szacsee! Iponnál asszem a Saphire 7900 Gs Super 33K (asszem).
Ez aranyos.1.) Amire te gondoltál azt úgy írják, hogy Sapphire [link], de ők nem gyártanak nV-s karikat, szal inkább Galaxy lesz, mert csak ő csinál Super nevű 7900GS-t [link].
-
EQMontoya
veterán
-
square
csendes tag
válasz
EQMontoya #3890 üzenetére
Már bocs de én az elején is mondtam hogy AMD felé hajlok és nem Intel felé. Réges régen volt egy Cerkám nahh azt olyan messze hajítottam hogy véletlen se találjam meg, azóta AMD-s prociaim voltak. És bármily hihetetlen a 3Dmark06 fenn sincs a gépemen se a 05 de még a 04 se ha vannak ilyenek egyáltalán. Nekem most se arra kell a gép hogy vmi program össze vissza pontozgassa a gépem. És én kérek elnézést amiért nem értek a tuninghoz és videókártyákhoz sem BOCS, gondoltál már arra hogy ha értenék hozzá akkor nem itt kérdezgetnék mindenféle ''barátok közti blődségeket''
Akkor Írj le légyszives egy normális konfigot ami szted jó és ne nézd azt hogy 110K-t szánok rá... és lécci ne 8800GTX-et meg 50000 Ft-os lapot írj egy 60000-es procival. -
EQMontoya
veterán
De, ki tudná hajtani, főleg kis tuninggal. 4600os proci kb 1.83as core2-vel van egy súlycsoportban, szal azért nagy blődségeket ne irjunk le attól, hogy fanatikusok vagyunk.
Igen, most fogsz jönni, hogy bezzeg 3dmark06-ban mennyivel több pontot ad egy szénnéhúzott core2... igen, igazad lesz, kár, h az 3dmark, és nem valódi alkalmazás, ahol egy 2700-3000 között hajtott x2 mellett is bőven vga limites lesz a cuccos. Arról meg nem is beszélve, hogy az x1950xt-t a 8600gts-el egy lapon emlegetni barátok között is bátor. Nah egy x1950xt-hez talán 1-2 helyen már kell a core2... talán, de ott is csak pár %-os javulást hoz. -
square
csendes tag
válasz
MZsoltee #3885 üzenetére
Köszike szépen a választ.
Viszont sztem a 4600+ -os nem tudná kihajtani sem az x1950xt-t sem a 8600GTS-t. A C2D procik viszont sztem ki tudnák. Vagy ha nem jól gondolom akkor sorry. Viszont azzal nemigazán vok tisztában hogy mondjuk 2 7900GS-t ki tudna-e. Pláne az hogy a régi lapot, procit, RAM-ot és VGA-t 50000 körül adom el, szal legalább 1 hónapig nem lenne gépem ha egy 8800 GTS-re akarok beruházni, ráadásul ahhoz kellene egy bika proci is (5000+ felett stem), a 2 VGA-t viszont 2 részletben meg tudnám venni. Persze most hogy így mondod teljes mértékben egyetértek veled, csak hát ezek a mocskos anyagiak
A másik meg hogy azt sem vágom hogy 2 db 7900GS felér-e egy 8800GTS-el. -
MZsoltee
veterán
válasz
Alpachino #3886 üzenetére
Jó a kingmax, de én ezt nem hagynám ki:
2x1024MB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition 20 675 Ft
Z0ty [link] vagy Hammon [link] az árak ugyan azok... és a többi cuuc is hasonló árban van, csak lehet hogy nincs 7900 GS
Az IB9 annyiból jobb asszem hogy 2 IDE csati van rajta, tehát ha PATA-s vinyó van meg dvd-író akkor mehetnének külön csatira, bár az AB9 jobb a tuningban! -
Alpachino
veterán
Én ezt a konfigot javasolnám : Alaplap ABIT - AB9 [link]
CPU : Core2 Duo E4300 [link]
VGA :GALAXY - GF7900GS SUPER [link]
RAM :KINGMAX 2X 1024Mb DDR2 800Mhz [link]
Ez így 106.886 HUF, tehát beleférne a keretetbe ( a bazárokban valószínűen még egy picit ólcsóbb is lenne ) és erősebb lenne az általad összeállított konfigtól. Ja ! és a 2GB ram is beleférne.
JA! A 350W-os FSP bőven elég, ez kb 6500HUF.
[Szerkesztve] -
MZsoltee
veterán
Így már sokkal tisztább a kép!
Én is jobban kedvelem az amd-t, de nincs olyan gyakran pénzem, meg nincs hozzá elég hogy ilyen szempontokat is figyelembe vegyek! Szóval a legjobb ár/teljesítmény arányt szoktam tanácsolni és a nyáron én is hasonló konfigot szándékszok venni!
Alaplap én maradnék az AB9 mellet, ha esetleg még akarsz kicsit spórolni lehet IB9 (lehet ogy én is ezt fogom választani).
IB9 21k körül AB9 24k körül
SLI/ Crossfire: Hát ez lehet hogy csak az én véleményem,de úgy tűnik a vásárlók körében nem túl sikeres 2 VGA-s megoldás ez érthető is mondjuk 2*x1950pro 70k = 8800GTS 70k szal... Szerintem fölös A vga témát kidumáltuk 7900GS vagy x1950pro 35k körül, ha van 45-50k vga-ra akkor x1950xt esetleg 8600GTS.
Proci: E4300 a best buy mert naon jól húzható szóval fölös a +4-5k az E4400ért, a köv lépés a 6320 (2MB helyett 4MB a cache). Szal 25k E4400 vagy 35k E6320!
Memória érdemes venni sokat mert olcsó is 2*1GB A-DATA (CL4) extrem csak 20k szal ez kihagyhatatlan!
Táp: Nah mennyire vagy hazárdírozós? Ha eddig jó volt a táp akkor, elvileg nem lehet semmi gond vele, de azért ha biztosra akarsz menni akkor 10k körül lehet kapni minőségi (pl FSP vagy chieftech) tápot. 400Wnál nagyobb teljesen fölös!
Hol is tartunk?
Ez asszem 111k körül van talán picit több táppal!
Remélem winyó dvd-író megy lxenek nem kellenek, ha igen akkor megugrik akonfig ára 20k val! Winyó WD 250GB 16MB 15k körül dvdíró pedig ízlés szerint én a pioneer részesítem előnyben!
Ennyi! Várom a rekciókat! -
square
csendes tag
válasz
MZsoltee #3873 üzenetére
Nos nekem most egy Abit NF-7 em van amiben egy AMD Sempron 2800+ van valamint egy 1GB/400-as Hynix RAM-om van és egy GF 5200-as 256MB-os videokarim. De ez több mint 2 éves konfig, és úgy érzem rendesen itt az ideje az újításnak.
Az ugyanazon proci és RAM alatt a 4600+ -ost és az új RAM- ot értettem nem azt ami most van a gépembe.
Mondjuk van bennem AMD részrehajlás de Intel vonalon is nézelődtem ahol viszont én is az AB9 pro-t vagy AW9D-t néztem, mondjuk jó lenne ha SLI-t támogatná akkor viszont az AB9-et kilőhetem, ahhoz pedig vagy E4300 vagy E4400 esetleg E6300.
A RAM nem lenne fontos most annyira hisz jövőhónapban amellé az 1GB mellé még kerülne legalább ugyanennyi. De most úgy akarom kihozni anyagilag hogy jusson is maradjon is.
Most olyan 100-110K-t tudnék rászánni.
És ehhez mekkora táp kellene? Mert egy 400W-os Mercury-m van -
Komplikato
veterán
''Igazándiból azért akarok 256 bitest, mert úgy gondoltam, az biztos gyorsabb.''
Nem feltétlen, lásd GF6800/6800GT vs GF7600GT, sőt ... GF7800GS vs GF7600GT.
Azért a memória órajele és időzítése is számít, no meg egyébb dolgok.
Annyi 3D mark pontot szerintem egy húzás nélküli 8600GT is tud, ha meg lehet tuningolni (vagy mire megveszed lesz tuningos pl. Galaxy), az még többet is. A kolléga által javasolt X1950pro és 7900GS pöttyet gyorsabbak nála DX9-ben ... tuning nélkül legalább is. -
JJános
addikt
válasz
Komplikato #3878 üzenetére
Igazándiból azért akarok 256 bitest, mert úgy gondoltam, az biztos gyorsabb. Gondolom a 8600-os 128 bittel is szedi a lábát.
Nekem a 3dMarkt 2005-ben elég volna egy 5-6 ezer pötty. -
MZsoltee
veterán
válasz
Komplikato #3878 üzenetére
Megteheti,de én nem vennék még dx10es VGA-t min 3-4 hónapig,mert gyengék az árukhoz képest! Esetleg ha lesz konkurencia akkor majd realizálódik a helyzet, ha a 86GTS lenne 35-40k akkor már az lenne a befutó, de ennyiért...
-
JJános
addikt
Jah, bocs, és a procc jele: 630
Azt hogy ez mit jelent, sajna nem tudom. -
JJános
addikt
Sziasztok! Nekem Gigabyte GA8I945P-G lapom van. Egy 3.0 intel P4 procc, 2x 512 DDr2 667 pqi ram. Most egy Geforce 7300-as vga-m van. Szeretnék egy 30 Huf-ig egy jó vidikártyát, mindenképpen Geforce sorozatból. Kb 1 hónap mulva legkésőbb lesz miből.
GDDR3-as ramot, és 256 bitet szeretnék.
Tudtok olyan kártyát, ami ilyen, és 30 közelben van?
Lehet inno, galaxy, gygabite pld.
Nem futattok jelenleg komoly progikat, majd a ramot is ki szeretném cserélni 2x 1 Gb-ra, idővel, és core2 duo proccot szeretnék majd.
Segítségeteket kérem. Ötleteket, véleményeket szívesen veszem. Köszi. -
MZsoltee
veterán
Hali!
Nem tudom most mid van és mind nincs (lehet hogy gyenge az értekmező képességem)
Az lenne a leg jobb ha megmondanád mi van most néked aztán meg azt mennyit szánnál fejlesztésre!
Elöljáróban annyit hogy ha új gép akkor C2D (mondjuk E4300 ua az ára mint a 4600+nak csak jobb abitból meg egy AB9 pl), másrészt érdemes min 2GB ramot használni szal a vga árából lecsippentenég egy 10k 1gb ramra a többiből pedig jöhetne a VGA -
square
csendes tag
Sziasztok, először is szeretnék köszönteni mindenkit a fórumon, én csak most regiztem.
Most akarom kicsit újítani a gépem. Nahh szóval lenne egy kérdésem
Ha Lenne egy Abit AN9 32x Fatal1ty deszkám egy AMD Athlon 64 4600+ X2 -es procim és egy 1GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400 memóriám akkor kb 35K maradna a VGA-ra
Vagy: egy Abit KN9-SLI deszka ugyanazzal a procival és RAM-al akkor kb 47K maradna a vidkarira
Nos ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen videókarit lenne érdemes vennem és miért, valamint szeretném ha mindkét alternatívára tudnátok választ. Esetleg még hogy melyik konfigot válasszam és miért?
Köszönöm a segítségeteket előre is.
UI: bocsi h ilyen kíváncsi vok csak szeretném megtudni az előnyöket és hátrányokat. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
PredatorNo1 #3869 üzenetére
jólvan, vicceltem ám
tényleg fontosabb az asszony, egy percre sem bántam meg, hogy befizettem az utat.
vga ráér. amugy nagyon tetszett a HSZ-meg a hozáállás
Respect!
-
Calibos
addikt
2magos CPU-ból, ha már profitál belőle egy Game, akkor átlagosan 30% gyorsulást jelent.
Ha ''gamer'' vagy és nem csak a Counter-Strike-t nyomod, hanem az újabb game-ket is, akkor erősen megfontolandó lehet az áttérés a 2magos rendszerekre.
Na most hiába húzol egy procit 3.1Ghz-ra, ha már a VGA- túl kevés hozzá... -
PredatorNo1
aktív tag
Na azért ennyire ne legyél CUBE, hogy majd egész nyaralasáon azon fogsz gondolkodni hogy á most nyaralom el azt a kiba*zott kártyadarabot, és mikor kérsz egy kolát akkor, ''ó ez pont egy 5ohm-os ellenállás ára a 8800GTX hülyeségemben''....Szerinted jó ez igy, hogy ennyire fanatikus lettél ?Élvezd a nyaralást és szard le az a fos paneldarabot, majd lesz később
-
FoBCRaistlin
őstag
Nekem 4000+os a San Diegom, ami 2400Mhz alapon. De a 3100 így is szép sztem. Amugy még van kakaó a prociban, de olyan szép kerek szám a 3100
.Nemtudom halottál-e egy olyan nevezetű prociról, hogy FX57? Elvileg az egy 2800-on futkozó San Diego. Elég szép kis erő van benne sztem. 2800at elég nagy százalékban tudnak a sandy-k. Az 1mag VS 2 mag dologról sokat lehetne vitázni. Jelenleg nem nagyon profitálnak a játékok a két magból. Tehát ha csak egy magra támaszkodik a játék, akkor keményen csak a cache és a megahertzek számítanak. De az X2 és a Core2 tulajok úgyis más véleményen vannak. Sztem FX57 powaa
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
FoBCRaistlin #3861 üzenetére
A 7900GTO nem rossz, illetve egy jó alternatíva az X1950XT.
-
Retekegér
MODERÁTOR
-
conair
tag
Nekem 1 játék piszkálja a fantáziám. A gothic 3. Első szerepjáték ami megtetszett 2x végigvittem, de csak 800x600 lowon. Tudom hogy az év legoptimalizálatlan játéka és sokan szidják, de nekem nagyon tetszik. Az oblivion meg sem mozdult a gépemen, bár útólag súgtak, hogy mielőtt megnyomom az f8-at előtt a vertikális szinkron kapcsoljam ki. Szidtam is, hogy menüből nem lehet kikapcsolni csak inikben kotorászva. Pedig a gép rendben van csak nincs húzva. Bárha te az alap órajelet 2,2ről felrántottad 3,1-re azért az durva. Most ez a two worlds tetszik bár lehet, hogy megrántom a gépet és nem cserélek egyenlőre. Nem sok cashem van nekem sem. Meg a két mag dolga izgat még. Mennyivel erősebb egy két magos? Vagy nincs jelentős különbség?
[Szerkesztve] -
conair
tag
Az azért nem értem egy c2d 4300 27e, egy 6300 c2d 40e, ugyanannyi cache-vel és órajellel csak az fsb magasabb. Szimplán az fsb megemelése miatt a 6300 annyival többet tud? Nem igazán vagyok tuningos. Sokat nézek filmet ezért a speed steppet, vagy jelenleg a cool and quietet beállítanám. Csak sajna lenne egy két game ahol kellene az energy. Most néztem ezt a two worldsöt rpg. 2 dvd. Ezzel a komfigommal nem hajtom meg. (3700+ sandiego, 1,5gb ram, 7600gt) Valami jobb párosítást kellene pici pénzért. Bár lehet hogy kénytelen vagyok megrántani a cuccot majd meg nem fogom bírni pénzzel. Kár, hogy biosban lehet csak tuningolni. Szoftveresen nem léteznek profilok valamilyen progival? Mert alapban menne tunesz nélkül majd ha game akkor meghúznám.
-
FoBCRaistlin
őstag
Üdv all!
Lenne nekem egy olyan karim ami az aláírásomban is szerepel. Véleményeket kérnék azzal kapcsolatban, hogy milyen karira lenne érdemes váltani? kb egy 25K-t dobnék a mostani GS-re, és olyan vga kéne amit a procim is ki tud hajtani rendesen. Eddig egy 7900GTo-ra gondoltam. -
conair
tag
Sziasztok a kérdésem, hogy egy 8800gts milyen procival lehetne kihajtani? Gondolom a legkisebb core 2-vel nem. 5000+ x2? Ez még elég tűrhető áron van (37e). A 7600gt-m cserélném valami gyorsabbra és ez a kari jó ár/érték arányt képvisel.
-
KrixD
csendes tag
válasz
Dr. Lecter #3846 üzenetére
majd az új gépbe lesz a kártya,
nem ebbe a celeronba tudom ,hogy hülye az aki ilyen kártyát vesz egy celeron procihoz
ennyit azért még értek
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
PredatorNo1 #3852 üzenetére
7600GT
-
Nagyvad
csendes tag
Hali
AGP-s kártya kéne a 6600 GT helyett
AMD Athlon 64 1800 (3000+)
1 giga ram
MSI K8MMV lap
manapság lesz egy új gép vásárolva, de ez meg lesz tartva mert nem árt a családba a két gép
melyek azok a kártyák, amelyeket nem túlzás ehhez a konfighoz megvenni és 25-nél nem nagyon kerülnek többe?
kösz a választ előre is -
Dr.Én
veterán
válasz
Calibos #3847 üzenetére
Hali
Nekem 3,2 Celeron volt a gépembem kb fél évig,elöször ati 9550Ge karit szépen kihajtotta aztán vettem mellé egy 7600GS DDR2,itt már problemem volt szagattak akadoztak a játékok vele, lecseréltem egy Pentium D 915-re azota no problem.(hiába huztam 3,7Ghz-re a Celeront nem értem vele el sok javulást)
-
Calibos
addikt
Életemben nem volt még celeron. Egy 2,8 Celeron mellé milyen VGA dukál
na mert teszteket se nagyon láttam még Celeronal -
barnam_
nagyúr
Ha augusztusra tervezed a vga vásárlást, én a helyedben már PCI-E-ben gondolkodnék.
Addigra lemegy azon hardverek ára (alaplap, cpu, ram, vga), amik elegendőek egy 7900GS-hez, amit már most ~33k-ért lehet kapni (GALAXY GF7900GS SUPER 256MB HTD DDR3 1.2ns PCIE [link]). Sztem jobban járnál vele, mint egy 7300GT/X800-al. -
cousin333
addikt
-
bozont
veterán
válasz
elfelejtette #3836 üzenetére
Annak én is örülnék, ha annyiért lehetne 8800GTS-t venni. Én meg egy 22'' wide-ot tervezek magamnak, de ha natívban akarom használni a mostani kártya nemnagyon fogja bírni
Annyit még talán kiadnék egy olyan kártyáért.
Meg ha már itt tartunk, a procim kitudna hajtani egy 8800GTS-t?
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Nem egészen értem, mit szeretnél? Eladni? Megvenni? Elég ratyi kártya a teljesítményt illetően (3D-ben). Én 10-12e-mél többet nem adnék érte, az biztos. Újonnan...
''32/64-bit advanced memory interface
256-bit graphics architecture'' Érdekes...
nView: igen azt jelenti, de szerintem a képen is látszik. -
elfelejtette
veterán
Hali!
Én inkább X1950XT-t vennék 50k-ért. De lehet, hogy holnaptól még olcsóbban. De ha NVIDIA fan vagy, akkor is megéri megnézni, hogy a holnap megjelenő új AMD/ATI DX10-es karik mennyire rendezik át a VGA piacot. Én örülnék a legjobban, ha te és mindenki más is 55k-ért meg tudna venni pl. egy 8800GTS 320MB-os karit!
Üdv. -
KrixD
csendes tag
válasz
elfelejtette #3834 üzenetére
55 k ért megéri 7950GT venni? remélem.... tetszik az a kari
-
-
bozont
veterán
válasz
Calibos #3827 üzenetére
De igen, csak használtan nem nagyon találtam, újonnan meg inkább 30k-ért (Galaxy 7600GS GDDR3,zalman). Egy 7300Gt meg 20k, bár annak még utánanézek, hogy mennyi a sebesség különbség a két kártya között, bár sztem az a +4 pipa nem számít olyan sokat. Javítsatok ha tévedek.
[Szerkesztve] -
Convex
aktív tag
Hello!
Mennyit ért számoljam ezt a kártyát: [link]?? Meg egy olyan kérdés, hogy ez képes 2 monitoros üzemmódban menni? Gondolom ez a sor erre utal: NVIDIA nView multi-display technology. -
bozont
veterán
válasz
Retekegér #3825 üzenetére
Igen, pont most olvastam egy írást a Logout-on, amiben az X800 tipusai vannak összefoglalva, ott is benne van.
Ha kihatja akkor okés, nagyon az X800 felé húz a szívem, mégha nincs is benne SM3 támogatás, nem is annyira fontos, nem a legújabb játékokhoz kell. Na meg az XL/GTO-kat 20-25k környékén lehet kapni itt a PH-n, ahogy néztem. -
bozont
veterán
válasz
Armando_19 #3822 üzenetére
Igen azért mondtam, hogy használt is szóbajöhet, mert csak használtan láttam X800akat sajnos. Amúgy azok közül melyiket érdemes megvenni, mert van többféle (pro, GTO, XL)? Meg az a proci kihajtaná-e?
Először én is azt a Galaxy-t néztem, újonnan 20k, de azt tudom hogy egy X800 viszont jóval erősebb csak használtan 30k körül láttam.
elfelejtette
Azt már megtettem, most jön az X800 topic.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Hali
Öcsi most kap majd egy 19'' wide tft-t, de a 9800pro-ja, nem biztos hogy kedveli azt az 1440x900 felbontást. Szóval kéne egy erősebb vga, agp-s valami nem túl drága. Egy A64 2800+ (@2200Mhz) és 1giga ram mellé menne. Én vagy egy 7300GT-re, vagy valamelyik X800ra gondoltam. Melyiket érdemesebb venni? Vagy van vmi más alternatíva? Talán még a használt is szóba jöhet, bár jobban szeretem az új cuccokat. -
Calibos
addikt
Alapórajeleken friss és későbbi játékokhoz gyenge egy 7900GS. Ha valaki nem fanatikus gamer mert csak hébe-hóba gamel + elég neki a 1024-768, az jól el van vele egy darabig. De 1200x1024 felbontásban + szűrők aktiválása mellett gyenge már az aktuális játékokhoz.
Tulajdonképpen erre akartam célozni -
t1
veterán
Hali!
Max 50k-ért milyen DX 9-es karit érdemes venni amit előbb egy A64 3700+ @ 4400+ proci hajt majd pediglen egy 4200 + X2 -
KrixD
csendes tag
60 K alatt mien kártyát ajánlatok? GE ben gondolkozom
-
abuka
csendes tag
helló ismét.
A tegnapi felvetéseitek alapján kigyűjtöttem 3 ajánlott vidkarit erről kellene most véleményt alkotnotok nekem úgy néz k a 7900gs jön be bár mind3 úgy néz ki ugyanazt tudja..
[link]
GALAXY - GF7900GS SUPER 256MB HTD DDR3 1.2ns PCIE
32.575Ft
[link]
EVGA - 7600GT-KO 256Mb 128bit 1.4ns HTD PCIE
31.523Ft
[link]
ASUS - EAX1650XT 2DHT 256Mb PCIE
32.031Ft
pls help előre is thx -
elfelejtette
veterán
válasz
#91574272 #3807 üzenetére
Hali!
Az a gáz, hogy a karid AGP-s és 128MB-os. Az újabb játékokban, amelyeknek a vram igénye több mint 128MB, azokban a karid rettenetesen belassul, mivel az AGP csatlakozó miatt nehezebben éri el a kari a rendszermemóriát. Egy HT-s P4-gyel már előnyösebb helyzetben lennél, mivel a cerka miatt mégjobban vissza van fogva a gép, de még annál is gyorsabb lenne egy 256MB-os kari. Ráadásul csak 1x512MB ramod van, pedig az Intel procik sokat profitálnak a dual channel-ből, és az új játékok igénylik is az 1GB ramot. Ezekre figyelj oda a gépfejlesztésnél, mert ha nem jól döntesz, az 50k-ból lehet, hogy nem érsz el látványos fejlődést!
Üdv. -
törölt tag
válasz
Armando_19 #3810 üzenetére
thx a segítséget
-
Armando_19
őstag
válasz
#91574272 #3807 üzenetére
Nem érné meg neked. Nem fogok tudni kihajtani azzal a procival a VGA-dat.Inkább akkor add el ami most van.És egy 945-ös chipsetes lap, D805 proci, 2X512 ram, és egy Galaxy 7300GT.
lap+proci+ram kb ilyen max 45 körül jönne ki itt PH-n.Ha eladod a mostani konfigodat, simán belefér egy 7600GT is! -
törölt tag
hi
szeretnék segítséget kérni
most van : asus p5vdc-mx alaplap (lga775 de agp-s vidkari csatlakozóval), cerka 2.8ghz, 512 mb 533 mhz-s ram, 7300 gt premium 128 mb agp (galaxy féle)
érdemes-e egy rendes pci-os alaplapot venni asus p5b (én erre gondoltam) és mellé egy 7600 gt-t úgy h a proci és a memó maradna?
van rá kb 50k-m
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Ha mindenképpen 30K alatt, akkor vagy GeForce 7600GT vagy Radeon X1650XT kártyát, esetleg ha picit rádobsz vagy mázlis esetben találsz 30K alatt, akkor GeForce 8600GT-t. Szerintem.
Arra vigyázni kell, hogy 7600GT-ből sajnos van pár olcsóbb típús ami DDr3 memóriával van szerelve GDDR3 helyett, azokat semmi pénzért se vedd meg!
Ja és a lényeg, hogy neked PCIExpress csatolós kártya megy a gépbe. -
abuka
csendes tag
Hi!
Egy olyan ''problémával'' fordulnék hozzátok , hogy gépet újjítok és nem tudom 30 alatt milyen vidkarit vegyek hogy passzoljon ezekhez : ASUS M2V-MX SOCKET AM2 2gga DDR2 és egy AMD A 64 X2 AM2 4600+ hoz
eddigi felvetéseim 7600 Gs vagy ATI 1650XT PRO de hátha tudtok vmit ajánlani
Pls help előre is thx
[Szerkesztve] -
gerrog
aktív tag
nemtom szabad-e ilyet kérdezni..
ezt a boltot ismeri v.ki? (vásárolt-e már v.ki, megbízható, normálisak..)
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest