- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Újévi hardvergyülekező
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Hi
Páran talán emlékeznek még, meg lett a proci és most már "kihajccsa" a 4850et 1920-ban. És tényleg, néhol kevés az fps, de még csak gta4et meg cod2-t néztem (ez utóbbi nem mérvadó, dx7ben tolom úgy is, gta4nek meg yó lenne 1gb-os kari..). Most kérdés, hogy melyiket érné meg: még1 4850, vagy egy 4890? Most vegyem, vagy érdemes várni a beharangozott árcsökkentésre júliig?
-
samfishR
senior tag
válasz schwartz #29231 üzenetére
ezzel a 30fpses témával csak annyi a problem, hogyha játszom, akkor szinte csak a cod2 multival, oda meg inkább proci kell a 250fpshez.
a dx11es karikrol nem tudni semmit nyilván, de amelyik jobb lesz ár/érték arányban, azt fogom venni (lehet nvidia is, ha az lesz a jobb). és ott lehet h nem fogok spórolni, mert hosszútávra veszem, nem ugy mint a 4850-et amit azért vettem mert olcsóért adták és nem volt éppen fos az akkori 1024-re. Most az hogy veszek-e más vga-t dx11előtt az a nyárimeló függvénye, yó lenne beizzítani vmit.bartucc: ezért veszek most procit, hogy arra egy ideig ne legyen gond
mod: off
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
válasz schwartz #29225 üzenetére
latom te azon vagy fennakadva hogy 1920ra 4850-em van. a monitort nem játékokra vettem hanem a hd filmek miatt és ha meg már megvan, akkor nyilván nem 1024ben fogok játszani.. a vgat meg akkor vettem amikor megjelent, szóval ne nézz hülyének hogy 1920alá direkt 4850-et veszek
azt meg tudom h téged egyáltalán nem érdekel az ár/érték arány, neked csak a teljesítmény számít. de sajnos vannak olyanok, akiknek számít ez előbbi, és nem költenek 100ezreket vgaravolt aki tudott normális hangnemben válaszolni, te meg idejöttél flegmázni, szóval lehetne még firtatni ezt a magas ló témát, de mind1.
#29227: talán onnan hogy az első hszemben leírtam?
fagy53: azért nem biztos h egy 5-6 éves procival ugyan úgy lesz vgalimites mint egy új architecturaval
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
hello
új procim lesz (phenom2) és most már ki lesz hajtva szerintem a 4850 (1920x1080-ban). Nyílván nem lesz elég sok játékban a vga, ezért kérdezném hogy vegyek-e 4890-et, vagy inkább várjak a DX11-es ati szériára? 4890 felé nem nagyon hajlok, mert szerintem nem csillog ár/érték arányban(nem hiszem hogy 2x gyorsabb a 4850nél). Inkább várnék nyár végéig az 5ezres szériára. Szerintetek?
Másik: sokan mondják hogy 1920-hoz már kell 1GB-os vga. Láttam valahol azt hiszem logouton egy tesztet, ami az 512vs1gb-ot mutatta be és kb semmi különbség nem volt a kettő között. Igaz a GTA4 nem volt a tesztben, annak talán kevés az 512MB. Fontos az 1GB fullhdhoz?mod: megvan a teszt
[ Szerkesztve ]