Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz pechman8 #44451 üzenetére
Az elmúlt napokba sokat segítettél sok emberkének, szerintem botorság lenne most ezért lelépni, hogy is fejezzem ki magam... "hasznos tagja vagy társadalmunknak".
De nem is írok többet, mert még le leszek hülyézve...
(Quake volt a II. FPS, amit hálóba játszottam... )
═════════════════════════════════════════
-
pechman8
tag
válasz pechman8 #44450 üzenetére
Azt még had írjam meg az utolsó szó jogán, hogy szerintem ne az embert támadd hanem a problémát. Ha valaki segítséget kér vagy tanácsot, akkor, a tudásod legjavát nyújtva adj neki tanácsot, , hogy Te mitt tennél az Ő helyében. Ne a harmadik féllel foglalkozz, mert ez senkinek sem segítség. A más véleményét meg tarsd tiszteletben. Nem kell egyetértened vele, csak tarsd tiszteletben. A végén úgyis a kérdező dönti el kinek a tanácsát követi.
Elnézét kérek a többi korrekt fórumozótól, hogy ilyen dedós nem vga-ról szóló utolsó bejegyzésemet kellett olvasnia.
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
Kleroo
veterán
válasz pechman8 #44317 üzenetére
Jó kis kártya a GTX260. Nekem egy Palit Sonic verzió van,ugyanolyan hűtéssel mint a tiéd.
Nekem megy 700/1510/2200ban. nagyon jó. Bár azóta megláttam mit tud egy gts250 széttuningolva.....
Az tényleg butaság hogy gyorsabb a 4870nél,de sztem jobb. (kevésbé hullámzó fps,kiforrattab driverek,ect)[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Alpachino
veterán
válasz pechman8 #44420 üzenetére
"A 9600GT körülbelül a régi HD3850-esed (isten nyugosztalja) sebességét tudja, ha jól emlékszem...."
Ne beszélj hülyeségeket és nézz utánna a dolgoknak mielőtt ajánlgatsz másoknak. Ez egy szakmai fórum, ha nem vagy képben, akkor inkább maradj csendben. A linkelt tesztből is láthatod,[link] hogy a 9600GT még a 3870-et is veri.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
beekeeper
csendes tag
válasz pechman8 #44422 üzenetére
Hát, kicsit olvasgattam, és mint minden kérdésben itt is rövid időn belül teljes káosz alakult ki, legalábbis bennem. Persze ha minden egyértelmű lenne, nem lennének ilyen fórumok a lamerek (mint én) kérdéseivel ...
IT-s ismerős "rakta össze" a konfigot. Valahol biztos van konfig fórum is.... -
kop8
őstag
válasz pechman8 #44349 üzenetére
Helló! Olvastam hogy kedvenc játékod a Crysis wars.
Neked eredetiben van meg?
Ha igen hol vetted? Mert nekem is ez a kedvencem és kellene eredeti!
THX!Mi a neved a játékban??
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
bosston
tag
válasz pechman8 #44334 üzenetére
Köszönöm a válaszokat srácok, főleg hogy egy kcisit offtopicba is csúszott a dolog!
Akkor jegelve a kockapc, itt az új konfig:
Alaplap: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 19000 Ft
Processzor: AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX 14000 ft
VGA: integrált Radeon HD4200
Táp: CHICONY Hipro 380W OEM 6000 Ft
RAM: 2x512MB DDR2 megvan
HDD: 80GB+160GB megvanEhhez már csak egy jó kisméretű ház kellene, ami jól szellőzik és legfőképp halkan végzi a dolgát. 50k-ból nem is rossz...
-
zoltanz
nagyúr
válasz pechman8 #44337 üzenetére
DX11 szép és jó, de amíg nincsenek agyontesszalált játékok nem pár db (1-2 évig nem is lesz), addig számomra legalábbis nem jelent nagy húzó erőt ez a feature. Rendben van eddig akad egy Unigine Heaven Benchmark ennyi. Megaztán pár hónap és itt GeForce GT240 leváltó és a HD 5770 ellentételezésére hivatott NV DX11 kártyák ideje.
-
joi29
őstag
válasz pechman8 #44337 üzenetére
A lényeg az hogy csak az OC-s 260 erősebb a 4870-nél.
A linkelt teszt több mint egy éves és a Radeonok a frissülő meghajtókkal
olykor jelentőset gyorsulhatnak.
Ez alatt nem azt mondom hogy a GF-ok nem, csak a pirosak többet.
Egyébként ami az OC-t illeti a 4870-ben is van vagy 100Mhz-nyi tartalék.
De nem menyünk ilyen messzire, a PH-s tesztben alap órajelen 7:4-re
a 4870 tűnik erősebbnek a 260+ ellenében.
Ezt alátámasztja a VGA Speed tesztje is.
Persze ahány teszt annyi eredmény, de a két kártya jelenleg egálban van
egymással.
Ezért is érzem túlzónak a "földbe döngöli" kifejezést. -
Jégkokó
veterán
válasz pechman8 #44336 üzenetére
Elsősorban intel és nvidia vonalon gondolkoztam, a procit egy 2.9 es core 2 duo t néztem ki 25 körül, alaplapból meg olyan 16 körül már vannak elfogadhatóak, videókártyára pedig nem szivesen szánnék 20 ezernél többet, mivel mindig 1024 es felbontásba játszottam minden játékkal ,tehát nem olyan videókártya kell ami max felbontásba is elviszi az éppen aktuális autós vagy egyébb játékot.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
joi29
őstag
válasz pechman8 #44317 üzenetére
Esetleg ha erről a földbe döngölés-ről írnál pár eredményt, ami
alátámasztaná állításodat az jó lenne.Jégkokó
2010-ben már nem fejlesztünk AGP-s konfigot.
Egyrészt azért nem, mert gazdaságosan lehetetlen, másrészt meg
az AGP-s lapok és kártyák, támogatottsága és időt állósága igen kicsi. -
Alister71
nagyúr
válasz pechman8 #44319 üzenetére
A TX3-ra a hűtőt én a másik oldalra (jobbra) raktam fel. A tápod is onnan szívja a levegőt, meg a prociventi is. Ha a ház hátuljára még felraknál egy 8cm-es ventit az pont ki is szívná a levegőt a házból. Így gondolom
Alister from Hell
-
sid.:Rc211v
őstag