- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz Jégkokó #44339 üzenetére
"Elsősorban intel és nvidia vonalon gondolkoztam,"
Ennek szellemében, a kiszemelt procid mellé, 20K-ért, én egy 8800GTS 512MB-t, vagy 9800GTX-t javasolnék használtan. Itt az apróban többet is találsz ennyiért.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
pechman8
tag
válasz Jégkokó #44339 üzenetére
Értem... Hmmm.... Nos akkor a cpu a 7-es sorozatból való lesz, 1066Mhz FSB és 3MB cash. (Igen a 8xxx-sorozat 1333MHz, és 6MB cash, de az jó val drágább...) Szerintem nézd meg ennyiért milyen AMD, vagyis én megnézném ennyiért milyen AMD procit kapok és a kettőt összehasonlító tesztet keresnék. Én az AMD-t vettem mert 40k-körül volt rá, és szerencsémre a 2 magost 3 magosíthattam. Kis szerencsével a 2 magosból lehet 4 magos is! Azt pedig szemelött tartottam, hogy egyre több progi lesz a jövőben ami profitálni tud a több magból.
Képkártya... nos itt rövid leszek! Lehet rám dobálni a köveket de én 2010-ben nem tudnék jó VGA-t venni 20 ezerből! Ati4670 vs GT220... áh egyik sem... Inkább várnák egy két hónapot, hogy több pénzem legyen.
Midenesetre azt nem írod egész pontosan, hogy mire kell Neked a hardver. Mert ha nem játszol igazán akkor jó a mostani géped is kicsivel több rammal. De ha akarsz játszani az elérhező pompával, akkor bajban vagy...
Nekem sem volt egyből pénzem a GTX260-ra ... majd 3 hónapot várnom kellett, és akkor is csak Drága Feleségem hozzájárulásával...
De most itt van mellettem a házban! Bizony, kb 1 méterre tőlem...! És ez nagyon jó érzés! Érezni a "lóerőt" alattam....
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
pechman8
tag
válasz Jégkokó #44323 üzenetére
Nos had írjam le én mit tennék.
Én nem fejlesztgetném ezt a rendszert. Eljárt felette az idő, ezt be kell látni. A jó hardvert megvenni egyszer fáj, a rossz minden használatnál.
Szrintem CPU ALAPLAP RAM csere. A tápodat nem írod, ha "gagyi" akkor az is csere.Hansúlyoznám, hogy nem tudom , hogyan vagy eleresztve!!!! Abból indulok ki, hogy nem nagyon.
Én vennék egy olyan alaplapot, amin van egy rövid távon elfogadható VGA, így azt nem kell egyszerre megvenni a többivel.
pl: Athlon II X2 240 BOX 14k, Gigabyte MA785GT-UD3H 21k, Ram legalább 2X1 GB kit DDR3 1333.
Azután ha lesz elég pénz akkor mondjuk, egy HD4850-nek lenne értelme. Efölött HD4870 VaporX, vagy GTX260 216 shader egységgel, ha nem hordasz piros szemüveget.én ezt tenném!
üdvSaját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.