Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz messias2 #38559 üzenetére
Ááá dehogy, semmi konkrét típusra nem gondoltam(de éppenséggel lehet az is), csak azért írtam hogy nagyobb legyen a káosz.
(#38561): Azt meghiszem, de egyenlőre nekem nincs kilátásban hasonló.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Májsztró
addikt
válasz messias2 #37951 üzenetére
Egyedül a Krájzisz tudta kiakasztani , a többi meg leállt hibával ...
Köszi Most bele kell húznom , mert a következő még elég messze van
(#37952) kriszbon : A felbontással én is hadilábon állok , sajnos csak 1280-at tudok kipréselni a monitorból , lehet ,hogy azt kellene vennem ?
[ Szerkesztve ]
-
yakuza.tora
addikt
válasz messias2 #37941 üzenetére
Mi nem veszekszünk.
A Vapor 2Gb-s verziójával kapcsolatban tettem fel pár kérdést. Érinti-e az 1Gb-s verzió egyes darabjainál tapasztalt "indulási gondok"? A ref nyáktól való eltérés előnyére vált-e a kártyának, s ha igen, akkor mennyiben?
Ha ezekre tudsz válaszolni, akkor előre is köszi!Alléz Olympique de Marseille!
-
lsc
nagyúr
válasz messias2 #27351 üzenetére
A 2900 xt kb a 3870 szintjén van teszt, viszont melegszik és sokat fogyaszt . Inkább 3870-et vennék helyette .
Mod tomic : Én inkább 4870-et vennék, dx 10.1, elméletileg dx 11-nél kevesebb hátránya lesz , teljesítményben a 260-nál /a 216 sp-s/ csak egy picivel lassabb .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .