- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Bocs, hogy beleszólok, de ezek létező dolgok. Megeshet, hogy valami miatt ő kifogott valami speciálisabbat. Nem tudom, melyik mitől függ, sok embernél sokféle hatást tudnak előhozni a játékok vizuális hatásai. Nem feltétlen az nvidia / amd kártyákra gondolok és a halálsugárra, amit kilőnek ( ), hanem a sima megjelenítés miatt lehetnek kellemetlenségek, például a head blob (amikor fps-nézetben "billeg" a fejed), esetleg ennek hiánya, mindenféle fajta, ilyen-olyan okból előforduló motion sickness. Én például nem szeretem, ha nagyon ugrál az fps, de régen a Wolf3d tudott hányós dolgokat elérni (szerencsére nem játszottam vele sokat, már nem az én korosztályom volt), vagy volt egy ezer éves, csak kipróbált Magic Carpet játék, attól is fájt a fejem. Legutóbb az új Tomb Raider trilógia első részénél éreztem ilyet, amikor valamiért zavart a Lara mögött, az ő lépéseit követő "ugráló" kamera, talán a FOV szűksége miatt, nem tudom (a második részben valamit állíthatóvá is tettek, mert sok volt rá a panasz).
Ebben az a kellemetlen, hogy a fentieken pl. FOV állítással (ha lehet . . .), stabilabb fps elérésével, kicsit távolabb üléssel, szünetekkel meg ilyen-olyan trükkökkel lehet eredményeket elérni, de ha belefut az ember valami speciálisba (és az ő esete annak tűnik) akkor isteni szerencse, hogy az amd-re váltással megoldotta. Az mekkora sz*pás lenne, ha mindkét gyártónál érezné . . .
szerk: btw szemüveges vagyok, szvsz ez is számít.
[ Szerkesztve ]
Are you threatening me, Master Jedi?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest