-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
válasz Hannibhál #102090 üzenetére
Igen, így értettem. De ezek szerint jól sejtettem
Van már egy EVGA 1080SC-m, amivel teljesen meg vagyok elégedve, szóval nem emiatt kérdeztem. Csak a legtöbb kártyánál pártíz MHz pluszt láttam feltűntetve "turboként". Az érdekelt, hogy hasonló-e a helyzet itt is, mint a processzoroknál.De megkaptam a választ. Köszönöm!
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik szervesen ebbe a topikba a kérdés, ezért off-ba is írom.
A most megjelent 1070Ti kapcsán merült fel bennem a kérdés - nézegetve a gyártói spec listákat. Van gyakorlati haszna az (jelen esetben 76 MHz) 50-100 MHz körüli turbo boostoknak?
-
Nixon18
senior tag
Erre valaki?
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kéni. Kinéztem magamnak a gtx970 4 gb-os kártyát. Ennek a teljesízménye és a használt ára (3 év körüli garanciával) is megtetszett. Viszont érdekelne, hogy szerintetek melyik gyártó kártyáját válasszam. Ebben tudnátok tanácsot adni?
Egyébként a konfiguráció a következő:
Cm silencio 425
Asrock z97x killer
I7-4790k cm evo 212-vel
2x8gb kingston hyperx fury 1866 mhz
FSP Aurum 500w
Kingston 120gb ssd
WD blue 2tb
2 db Dell u2312hmA felhasználás első sorban munka lenne (archicad, 3dsmax, photoshop, illustrator, vegas pro)
Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ASUS Turbo 1080 TI 11GB / BESZÁMÍTÁS
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra Gaming 8GB VGA eladó (2025. 02. 18-ig garanciális) Keddig jegelve!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X eladó
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN