- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
-
pcguru23
aktív tag
válasz Alpachino #34936 üzenetére
Ő kapta a legnagyobb gyári tuningot,nem a giga Asus dragon
-
pcguru23
aktív tag
-
pcguru23
aktív tag
válasz AAntii #34310 üzenetére
Milyen hibás darabokról beszélsz??? Ez nem hibás "darab" volt az összes szar...miután eladtam 2db volt még nálam tesztre ismerősőm SLI-éből.1óra óra után vissza adtam neki és mondtam cseszd meg őket...egy kazánt csináltak a házamból és a fejem megfájdult a hangjától!Már megint olyanról alkotsz véleményt amit nem tapasztaltál....de szeretem az ilyet...
-
pcguru23
aktív tag
válasz AAntii #34306 üzenetére
Jajj de vicces vagy....
Ahogy látom játékok alatt megáll annyi fokon mint a GPU +5 fok.Szerintem ne alacsonyítsuk már le VTX+Giga szintre.Kapott a 280X széria egy nem túl frappáns hűtést 100% hogy vagy bios vagy új hűtés formájában ezt javitani fogják.Nem úgy mint gagyinál hogy kinn van már a 3széria a hűtésből aztán úgyan olyan hangos meg meleg és szar.[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz haypro #34283 üzenetére
MSI RADEON R9 280X Gaming-nek miért is gyenge a hűtése???Próbáltál már ilyet hogy ennyire vágod?Jelenleg az Msi és az Asus rendelkezik a leghalkabb és leghűvösebb hütésekkel.
Jó a hűtése annak az Msi-nek!Halk és hűvös!
Buci21:Azt nem hallottam attól még hozza az Asus hőfokokat jó hűtés. Itt és itt[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
Mondjuk full-hd mellet már hülyeségnek tartom picit a simitást...legalábbis csutkán.
-
pcguru23
aktív tag
válasz Root Banane #33856 üzenetére
Na most akkor én kérdezek!!!
Garos asus 7870 DC ii re érdemes +9K-t rádobni egy no garos asus 7950 DC II ér? -
pcguru23
aktív tag
Erről nem nyilatkoznék ilyenem még nem volt...de kb ugyan ott lennél szerintem hangban és hőfokokban mint a gagyival.Superclocked-en van még jó hütő azt hiszem,de az már túlárazott.
[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz AAntii #33688 üzenetére
Egy kutya hidd el irhatnak akármit...a 2GB-os verzió hütést is agyonfényezték hogy rev1hez képest halk és hűvös...else tudom képzelni milyen lehetett a rev1es verzió ha a rev2-es ilyen volt.Szar az egész hűtés úgy ahogy van....ref kari hőfokokat produkált....ez a 4gb-os verzió se lehet különb.Maga a hűtés és az alu borda és úgyan az!Adtak neki valami plussz nevet hogy a "hülyéknek" el tudják adni.
Bár ennél langyosabb volt és halkabb!!!!
DURVA[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
-
-
-
pcguru23
aktív tag
válasz errorcode06 #33572 üzenetére
260x gyengébb mint a 7850-7870 amit még húzva ki tud hajtani a procid.A másik 260x nem full hd-re lett kitalálva.
[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz errorcode06 #33569 üzenetére
7850-7870 ha amdben gondolkozol...és amit még talán ki is hajt a proci,persze húzva min.4ghz nem alap órajelen.És talán 270x...de azt már nem biztos hogy kihajtaná a procid ..
[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz banderasz77 #33556 üzenetére
Nem tudom milyen csoda drivert vársz....nvidiából pl béta drivert fel se mertem rakni míg amdnél most is az van fenn és tökéletes.
marcusa:Akkor te szerencsés vagy nem mint én meg még jó pár 100-an Ha nem olvastad akkor azért mert nem olvastad,nem pedig azért mert nincs olvasgass keresgélj nincs eldugva [link]
Pár példa ami nálam is elő jött: [link]
320.18 [link]
320.00 [link]
320.49 [link]
És most csak kikaptam párat
Nem akarok itt amd vs nvidia driver háborút akinek kell az nvidia vegye....nem én vagyok az.[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz KAMELOT #33551 üzenetére
Maga a karival is voltak gondok...mint utólag kiderült...egyrészt soha többet gagyibájtot...hiába a 3ventis hűtés,úgy melegedett mint egy ref kari.De a mostani kiadott driverek gondolok ez alatt kb az utolsó 4-5db driver-re...hát vicc.Nvidia driver hozzászólásainál most se látsz szinte mást hogy ebben meg abban fagy ki a driver.Tesztprogram és játékok alatt is.Képcsikózódás-teljesítmény romlás stb.Ami nálam is előjőtt az utolsó 3drivernél,elösször azt gondoltam a kari szar de amint bedobtam a goggleba a driver nevet,a youtube+forumok teli voltak hogy igy szar a driver úgy szar....maradok amd-nél az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
AAntii:
bandi0000 javaslatára pedig +1!
ErMi89: Rengeteg embernek vannak olyan dolgok kiriva aminek a fele sem igaz...ezt persze nem rád értem hanem úgy általánoságban De amúgy mivel nem neked ajánlotam vgat...nem tudom a TE konfigod minek is olvassam vissza,,,,[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz AAntii #33490 üzenetére
Nem nekünk kéne indokolni és kérdezősködni szerintem hogy mennyi a keret,milyen a táp milyen konfig mellé lessz...stb...hanem eleve a kérdezőnek kéne ezt leirni nem csak azt hogy milyen vgat ajánlatok....ennyi erővel azt is mondthatnám vegyél egy gtx titant...mert csak azt kérdezik milyen vgat....de a költség vetést és hogy milyen konfig mellé lessz nem nagyon említik
Körülbelül úgy kéne feltenni a kérdést ahogy Monya78 is tette most.
7950 mellé szóljon a többihez képest amúgy a 3GB memória...amúgy ha nvidia kell az illetőnek és kell a Cuda is és új szériát akar akkor 760.
Maxell014: 6950 a 2GB miatt de 6950 árban már van jobb választás is....[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
-
-
-
pcguru23
aktív tag
válasz d@minator #32789 üzenetére
Találni még jópár táblázatot (mostanit) ahol pedig a 7870 az erősebb.Crucio linkjéből meg eggyértelmű hogy 7870 erősebb.Inkább azt mondanám hogy driverek terén felhozta magát a 660 a 7870 mellé (közelébe).Volt amikor 7850 szintel sem volt egyenlő értékű,de sikerült magát felhozni.De 7870 az én véleményem szerint is erősebb,pláne a ghz széria.Arról meg nem is beszélve hogy 7870 sokkal előrébb van tuning téren mint a 660.
-
pcguru23
aktív tag
válasz kristof123 #32770 üzenetére
Igen ahogy nézem mostanában a GAINWARD-kariknak igencsak megy lefelé az ára.
[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz gameresboy #32359 üzenetére
Persze hogy van valami érték amit nézni kell...a hőfokokat.
Az hogy mi számít jónak az meg attól függ hogy milyen karival nézted...például ref karinál a 80C-se vészes sőt még a 85 se...de ha nem ref kariról van szó akkor már a 80-at se kell hogy elérje sőt az már picit sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest