-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snail1981
tag
Végül a Foramax.hu-n találtam MSI GTX1650S Gaming X kártyát (a Palit helyett). Hívtak is a megrendeléssel kapcsolatban, tényleg volt raktárkészleten és hétfőre küldik. Míg máshol már 80 eFt felett volt az ára itt még 69 eFT. Ez állítólag az egyik leghalkabb ebből a típusból.
Aki esetleg keresne valamilyen videokártyát érdemes megnézni a kínálatot, mert van nekik raktárkészlet, igaz az árakkal nem vagyok tisztában, hogy mennyire vannak elszállva a többi típus esetében.https://www.foramax.hu/nvidia-nvidia-gtx16501650s-c-21_31_90_535.html
-
snail1981
tag
válasz TheNewDawn #143204 üzenetére
PALIT GeForce GTX 1650Super GamingPro 4GB DDR6 - Ezt találtam a legolcsóbban jelenleg de ez is 6 eFt-al lett drágább reggel óta. Ez vállalható?
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Tegnap érdeklődtem a konfigumhoz passzoló videokártyáról. A GTX1650S az amit ajánlottatok. (I7 3770, 20 GB DDR3, Gigabyte GTX650 1GB, 320W táp) Bizonytalan voltam, hogy a meglévő 320W-os HP táp elbírja-e az új kártyát. Mára annyiban lett több infóm ezzel kapcsolatban, hogy megmértem a komplett gép fogyasztását egy Furmark 2019 futtatásával. 100%-on járatta a GPU-t és 10 percig tesztelve sem ment 150W főlé a mért érték. Ebből én azt szűrtem le, hogy tovább tudnék élni a meglévő 320W-os tápommal ha a GTX650-et lecserélném egy GTX1650S-re. Szerintetek? -
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Jelenlegi gépem: irodai HP, I7 (3770), 20 GB DDR3, Gigabyte GTX650 1 GB videokártya, 2 db 1TB winchester + 1 db 250GB SSD a rendszernek, 320W táp.
Ez így jelenleg működőképes konfiguráció. A videokártyát szeretném cserélni erősebbre. Elsősorban a fullHD felbontás lenne a cél, természetesen nem a legújabb játékok esetében. Amire jutottam a fórum olvasása során, hogy amikből érdemes lenne választani és ki is tudnám használni a jelenlegi processzor mellett, az pl. RX570, RX580, GTX1060. Ezek közül melyik lenne az ajánlott? Esetleg más ami még jó lehet? Figyelembe véve a 320W-os tápot ami erőteljesen szűk keresztmetszet. Elsősorban használtat akarok venni. Hiába van egy Gigabyte SuperB 460W-os tápom, nem tudom használni mert a gyári HP alaplappal nem kompatibilis, más a csatija. Nagyobb HP tápot meg nehéz beszerezni meg általában jóval drágább.
Előre is köszönöm, -
snail1981
tag
válasz Grave_444 #134222 üzenetére
HP a gép és 320w-os a tápja. Most hozzám került egy Gigabyte gtx650ti 1 GB-os kártya. Elvileg ez is jobb, mint az integrált HD4000. Tápot nem nagyon szeretnék cserélni, elvileg ezt a kártyát még elbírja.
Lenne egy erősebb tápom, egy Gigabyte 460 Superb csak annyi a gond vele, hogy az alaplapi tápcsatlakozója nem jó a HP alaplapjához. Ez egy 2x12-es csatlakozó, az alaplapi meg 2v3 kisebb. Szóval ehhez meg alaplapot kellene cserélni, ami megint probléma, mert a HP-s házba nem biztos hogy belemegy egykönnyen. Szóval erőteljesen haladnék így a komplett gépcsere felé, amit most nem akarok meglépni. Csak időlegesen van időm játszani, amíg tart a HO.
Szóval melyik az a kártya, ami elmegy még ezzel a 320w-os táppal - lehetőleg használt és esetleg jobb mit a gtx650ti és nem drága.
Ja és nincs meg a vga megtáplálásához szükséges csati sem a HP-s tápon, azt is átalakítóval tudom megoldani. (sata - 6 pin vga)
A 1050 még elmehet ezzel a táppal? -
snail1981
tag
Sziasztok!
Megörököltem egy alapjában véve irodai környezetre szánt asztali gépet. Nem mai darab, a konfig a következő: i7-3770 CPU 3,4 GHz; 8 GB RAM; Intel Q77 chipset-es alaplap, HD Graphics 4000 alaplapi integrált videokártya.
Abban kérném a segítségeteket, hogy ehhez a konfighoz melyik az ajánlott videokártya amit még megfelelőképpen ki tud hajtani a processzor tehát még érdemes beletenni? Sajnos évek óta nem tájékozódtam a témában... Elsősorban használt kártyák között keresgélnék. Max. full HD-s felbontásig kellene, nem a legújabb játékokhoz...
Köszönöm a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest