- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T J
tag
válasz ollie #184721 üzenetére
Jó hogy valaki, valahol végre szóba hozta. Tesztelitek már?
A770-ről kimerítő teszt: Hardware Unboxed: I Tested Every Game I Own on an Intel Arc GPU
Kissé hektikusan teljesít. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem mondom, hogy rossz a 750TI, de nálam 1920x1200ban elvérzett itt-ott..nem hinné, hogy 1080Pben sokkal jobb lenne a szitu. Persze tetszett a fogyasztása, ill. a kompaktsága, de ennyi. 265öt csak akkor vedd, ha ~azonos áron adják és úgy érzed, nem bánnád a PhysX/CUDA témát. Amúgy kiforrott darab, végülis jópár éves az alapja. Pontos típust nem írnék, inkább a topikjában érdeklődj. Nekem anno Sapphire 7850em volt, ill. adtam el ASUSt is (DCII), gond egyikkel sem volt..ill. az ASUS hülyén oldotta meg a nyákon túllógó hűtést szerintem, de a hatásfokkal végülis nem volt gond.
Restless19
Nem kell rettegni, majd kiderül, ha kijött..szerintem vinni fogja szépen, csak legyen alatta proci és sok RAM..az már a 4nek is kellett. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
15-20%, de játékfüggő persze. Általánosságban OCval hozza a TI a 265öt (alias 7850), viszont amaz is húzható, nem kicsit. Nyilván egyéni preferenciák alapján dől el, melyik a nyerő..de 1080Pben a TI be tud köhögni, a 7850/265 viszont OCval elég szépen helytáll AA mellett is (itt jön ki az erősebb backend leginkább. Nyilván, ~2Xes TDP és nuku PhysX/CUDA..ha ezek fontos szempontok, akkor jobb a TI..bár akkor már inkább 660 Jó kari a 750TI, csak túlárazott..<35ért megfontolandó, feljebb már mást vennék (660-7870/270).
[ Szerkesztve ]
-
Qwertrt
tag
Ez engem is érdekelne, mert azon gondolkozom, hogy bővítem egy picit a keretet, hogy ilyet vehessek. Asus, mivel az alaplapom is az, és azért elég jó gyártó? Árgépen 43 ezertől már lehet kapni.
Közben olvasom a dolgot a hőcsövekről...
[ Szerkesztve ]
Csak egyszer valami ebéden összejönnék vele, tudom, hogy megpaprikáznám a levesét úgy gebulával, hogy hanyatt fordulna tőle, mint a döglött hal.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Kolléga picit eltévedt szerintem..760 max apróról lesz 50ért, a 270 meg nem ér annyit újonnan se. Linkeltem tegnap már valakinek, Iponban ~50k a 660TI, jelenleg talán a legjobb vétel. Egyébként én i3 mellé 1680ra egy 750TIt tennék inkább, az viszont nagyon el van árazva mostanában..aprón szét kell nézni, 35 alatt jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest