-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Rebbel #166409 üzenetére
A két kiszemelted közti teljesítmény különbség átlagosan 6-9% játékoktól függően, azaz a 6750XT túlárazott. Jó, szuper, de drága! A 6700XT-hez képest ha maximum 35-40 ezer lenne az árdifi...akkor, de akkor is csak talán.
Használt bányakártyáktól én óvnálak.
Lehet belőlük tényleg nagyon jó darabokat kifogni, olyan embertől aki ésszel használta, és gondolt arra is, hogy ha később értékesíti, akkor ne toljon ki a vevővel. Klímázott, UV-zott, és odafigyelt.
De ez a kevesebb...A másik a garancia.
Én pl. eddig nem is tudtam, hogy ha az AMD - től veszek pl. egy a példának okáért RX 6800XT - t, akkor a garancia az én nevemre szól és NEM RUHÁZHATÓ ÁT, azaz Te nem tudod nélkülem érvényesíteni alkalomadtán...
Én is meghökkentem, de attól még így van.Szóval...a használt bányászcumók...lutrik.
Ha nem vagy allergiás a kissé megemelkedett ventihangra és/vagy fülessel játszol, akkor ez a Te kártyád!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ASUS TUF GAMING RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.01. KARCMENTES!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. Kiemelten szép!
- ASUS TUF GAMING RTX 5070Ti 16GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- ÚJ! BONTATLAN! ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- Palit GamingPro RTX 3080 Ti 12GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest