Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
cocobanana #150178 üzenetére
Lehet igazi munkával is ennél sokkal többet keresni, ami akár értékteremtő is lehet, hosszútávú, én inkább ilyenben gondolkodnék a helyedben.
-
nobela
senior tag
válasz
"és megélni belőle"
Még azt sem tudjuk hogy egy ÉV múlva mi lesz ezzel az egésszel, nem hogy évek-évtizedek múlva. A tipikus vállalkozás meg pont olyan hogy beleraksz pár VGA-nyi aprópénzt aztán megélsz belőle... De hajrá, jó lesz majd olcsón a használt bányászkártya -
chopin42
őstag
válasz
Félre ne értsd, tényleg jó szándékból írtam a bányász topikokat. Itt sokan ellene vannak, elszenvedői a bányászatnak. Másrészt többnyire játszanak itt az emberek, nem is nagyon tudjuk. A troll dolog arra vonatkozott, hogy flame-t fogsz esetleg egy poénosnak szánt szarkasztikus kommentel indítani. De ha tényleg ennyire komoly, akkor elnézést, nem sértésnek szántam.
-
chopin42
őstag
válasz
cocobanana #150173 üzenetére
Amilyen kapható. Rx 5700xt amúgy elég jól hasít (használt árából ítélve). Vega sem rossz, de régebbi és többet fogyaszt. Illetve az újabb rtx-ek, 3xxx széria (szintén az rx 6xxx-hez viszonyított árkülönbözet alapján). Amúgy inkább a bányász topikokban érdeklődj, feltéve, ha nem troll vagy.
-
Floyd80
addikt
válasz
cocobanana #150173 üzenetére
Mindenképp RTX 3090 felé mennék.
-
Alister71
nagyúr
válasz
cocobanana #40016 üzenetére
Ha cpu limit van bármilyen vga-val akadozik. És 2 maggal lesz bőven.
-
KAMELOT
titán
válasz
cocobanana #39997 üzenetére
G3220 vegyed és 7770 teheted mellé. Azon a felbontáson nem lesz vele semmi gond.
-
Habugi
addikt
válasz
cocobanana #39997 üzenetére
Jóreggelt! Még fent vagy már fent?
Az a harci helyzet hogy a haswell egy elég jól sikerált darab, példának okáért a G3220as sztem magában elviszi a dota2-t azon a felbontáson az integrált intel hd kártyával, méghozzá röhögve.
Ettől függetlenül persze rakhatsz mellé hd 7770-7790et, a proci bírni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest