- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
creedszl #178016 üzenetére
Én még azt is átgondolnám, hogy a CPU-t év elejére hagyni, és addig kis (kockázatos) CPU és RAM tuninggal is tudsz +10%-ot letenni. Az 5600X CPU a Passmark szerint 25-30%-ot hoz a házhoz.
Február körül a karácsonyi CPU-cserék utáni eladások szinte mindig leviszik az árakat a béka-popsi alá(gondolom én az évtizedes tapasztalat alapján) és akkor vagy jobbat veszel az árkülönbözet miatt mostani ár helyett, vagy ugyanazt, de olcsóbban!
Egy-két óra ehhez a témához tartózó olvasgatás és kérdezés után képben leszel. Ennél jobban nem bontom ki a témát, mert az már nem ide tartozna.Én szoktam ennyi "mérhetetlen" kockázatot vállalni, és ha rám hallgatsz: "...azt csinálsz, amit akarsz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Bundle topik
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kés topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest