- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #140996 üzenetére
Nálam a monitor esetében már nagyon a határ így is a 27", bár lenne 4k - ban 22", az lenne nekem való. A tévé az megint más, ott nem ülsz előtte közvetlenül. Amúgy meg létezik a windowsban egy olyan opció, ahol növelheted a betűméretet.
-
BerserkGuts
őstag
válasz gejala #140990 üzenetére
ez a 24" mintha matchboxod lenne szemben egy valódival
még a filmek is HD-ben nagyobb élményt nyújtanak nagyobb képernyőn 160cm
oda meg kéne a 4k teljesítmény, bár teljesen más világ még konzol game is 720p-vel egy batár nagy tv-n.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
MZsoltee
veterán
-
coolpet
senior tag
Na nehezen de összehoztam egy statisztikát.
Szóval FHD I7-2600K, 8GB DDR3, RX480 8GB:Horizon Zero Dawn: Jó kis aprítós csata 2 ThunderJaw-al nyílt terepen nappal.
Ultra max beállítások: Átlag 40Fps, MIn 30, Max 49.
Medium beállítás preset: Átlag 60 FPS, Min 52, max 60.A Vsyncet kivettem (szerintem), de a moncsim nem tud többet.
A grafikában nem vettem észre túl sok változást, és számomra 40Fps-el is simán játszható volt.
Viszont a ramot megette, 7600MB volt használatban. Proci 45-55% körül mozgott. Nincs tuningolva stock core speed.
-
kolopele
nagyúr
válasz gejala #140992 üzenetére
Nekem nem kell mondanod, már jó ideje vagyok 4k 60 fps mellett. Nekem a portokkal vannak fenntartásaim, nem lett jó a Horizon, most az Outer Worlds is akkora fps droppokat produkál mint ide Lacháza, és ezeken már a g-sync sem tud segíteni. Az ember nem azért vesz csúcs hardvereket, hogy 15 fps - re is leugró játékokkal játsszon akadásokkal tele, mert akkor értelmét veszti az egész.
-
gejala
őstag
válasz kolopele #140991 üzenetére
Szerintem sokkal többen vannak AAA címekkel játszók között, akik a képminőséget jobban szeretik a 100+ fpsnél. És egy 23" 1080p monitor után már a 25" 1440p is megváltás. Sokkal nagyobb ugrás élményben, mint hogy kicsit folyamatosabb a kép egy kicsit kevesebb elmosódással.
És most már egy 3060Ti is simán jó lesz 1440p@60-hoz, ha valaki nem ragaszkodik az ultra beállításokhoz. -
kolopele
nagyúr
válasz gejala #140990 üzenetére
Nyilván sokan akik megvették eddig is a 2080-2080 Ti t nem FHD - ra vették , ahogy a 3080-3090 sem arra való lesz elsősorban, bár még mindig sokan megveszik a FHD 144-240HZ - es monitorokat, mert a sebesség a fontos a számukra, és oda meg azért kell az erő még mindig. A jelenlegi csúcskártyák a mai napig nem tudnak újabb címek esetében 60 fps fölé menni 4k - n már high grafika mellett sem, és sokaknak ennyi nem elég. Most a két új kártya talán ezt megtöri, kérdés persze hogyan optimalizálják, portolják majd a játékok zömét, eddig elég pocsékul megy.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz kolopele #140989 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokan vennének jövőre PC-be új kártyát azért, hogy 1080p-ben játsszanak AAA címeket. Konzolok most már tényleg tudni fogják a 4K-t, ami óriási előrelépés lesz képminőségben. PC-n meg ott van sweet spotnak az 1440p, ami 24-25" méretben ugyanolyan gyönyörű és nem kell hozzá csúcs hardver.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz koko52 #140977 üzenetére
Konzolon alig van évi pár játék ami jól néz ki és értelmesen is fut. RDR 2 pl. 1080p lowon fut és 30 fpst nem bírja tartani, PC-n ez az ultra low end hardverek szintje.
Most már PC-n mindenkinek legalább 5700XT szintű kártyája van, aki nem 1080p-ben akar bohóckodni.
És igen, előbb-utóbb a konzolos hardverekből ki lehet hozni jobb sebességet, mint a PC-s megfelelőjéből, de hosszú évek alatt érünk oda. Addigra egy 5060 is lealázza majd a PS5-t.[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
válasz kolopele #140985 üzenetére
Mindennek meg van a maga előnye, és ki mihez van szokva.
Pl munkatársamat leültetném egy F1 elé billenytűzettel, 2 kör után sírva hajítaná ki az ablakon.Én meg nem tudnám megszokni a kontrollert.
FPS játékokban amikor pontos célzás kell, akkor meg pláne.
De mondjuk nem a játékvezérlőkről szól a topic
-
kolopele
nagyúr
válasz pecccccccca #140982 üzenetére
Vettem egyébként komoly billentyűzetet, egeret, de csak este van jelentősége, mert világítanak a betűk Nem megy egyébként sem nekem az, hogy nézzem a billentyűket meg a monitort is egyszerre. Gyerekeim elkezdték arra fogni a vereségüket olykor Fortnite - ban, hogy kontrollerrel játszanak (hozzáteszem ők akartak azzal mindig is), na kaptak ők is komoly szettet mindketten, azóta is csak arra jók hogy világítsanak mert jól néznek ki, és inkább az XBOX ONE Kontrollerével aratják a sikereiket (vagy nem, változó) A billentyű + egér amúgy is olyan macerás tud lenni, egy kontrollerrel csak hanyatt vágom magam az ágyon, és kényelmesen nyomogatom a gombokat. Most a Mafia 1 - nél pl. elég kényelmes így autókázni
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz pecccccccca #140982 üzenetére
Én nem tudnék kontrollerel játszani, kivéve autós game.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
coolpet
senior tag
válasz pecccccccca #140980 üzenetére
Nekem is van egy kontrollerem, valami Logitech F310 vagy mi.
Amikor megvettem kipróbáltam, meg 3x még adtam neki esélyt mindenféle gameben.
Nekem is jobban fekszik a billenytűzet + egér. Ha konzolom lenne arra is azt kötnék -
kolopele
nagyúr
válasz pecccccccca #140980 üzenetére
Van aki szerint igen, de elég körülményes lenne mondjuk AC - t játszani billentyűzettel. Mivel a multis játékok meg nem érdekelnek, így egy Battlefield kampány esetén ott az auto aim, és ennyi
-
koko52
nagyúr
válasz kolopele #140976 üzenetére
Pont telibexarják a pc piacot. Konzolra írnak mindent, majd valami bukott it-s pöcs átír valamit, hogy billentyűzet is jó legyen. Aztán egy 5*erősebb meg 10x drágább vason örülünk a 60fps-nek.
A pénz a konzolos játékokban van mert nincs warez, csalás, lehet online játékért külön pénzt kérni, konzol milliós eladás amit fillérekből előállítani stb.
A pc annak való aki mazoista mint én[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz gejala #140972 üzenetére
Most kaptak egy erős vga-t amire szarrá optimalzálnak 6 évig mindent. Az a konzolos 5700 VGA jobb fps-t fog hozni mint egy 3900ti +++++++ VGA. Amikor gyengélkedik majd rontanak a grafikán te meg vehetsz 2 millióért majd 8k 60FPS-t.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
kolopele
nagyúr
-
nagyúr
válasz BerserkGuts #140973 üzenetére
Nyilván másak az igényeink és a játszott játékok.
én új címekkel nem nagyon játszom, max kíváncsiságból megnézem.
Amúgy az RX 480-al az AC Odessey is vállalható volt FHD-n, nyilván mediumon, nem kimaxolva, és így is szép a játék. R5 3600X mellett.
A 3600X most kapott egy GTX 1070-et, az RX 480 meg ment a garászgépbe, a Xeon E5-1650v2 mellé. Most is erről írok.
Ez a CPU használható még de azért észrevehetően gyenguszabb, főleg egy szálon.
C2D E8500 után hyperugrás így is.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
BerserkGuts
őstag
válasz jokeph #140966 üzenetére
az igen ennyire sose volt jó de mesélj még nem is tudom minek adtam el úgy 3éve
Mindig is kompromisszumos volt ne keverd az 1080ti-vel12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
gejala
őstag
válasz koko52 #140967 üzenetére
Azért túlzásokba ne essünk. PS5 valahol 5700XT/2070S környékén lesz és ezen fognak 4K 30 fpssel futni a játékok 5-6 évig. Tehát egy ennél gyorsabb kártya azért még elég lesz egy darabig 1440p@60-hoz.
Ráadásul eddig is nőttek a gépigények szépen. Pascal megjelenésekor 1080 simán tudta 1440p ultrán 60 fpst, most ehhez 2080S kell a húzósabb címekben. De 2070S alatt nem is érdemes 1440p@60-al próbálkozni, pedig az 1080Ti szint már.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz koko52 #140961 üzenetére
Szerintem pont az a kártya az előjele annak amit mondasz, de az még elég lesz azért.
Eléggé kiugró teljesítménye van összes többihez képest, csak ez nem a 3090 erőssége, inkább a többi kártya gyenge.
Maxwell óta az Nvidia csak malmozik, a Pascal is csak egy szükséges jó tovább fejlesztés, azóta az Rtx kártyák csak szemfényvesztésnek jók.
Én inkább az 1660-tól 2070 superig emelném ki, hogy ezek közép kategóriás cuccok amik 3-4 év múlva tényleg kevés lesz ahhoz képest ma milyen árat elkérnek. -
coolpet
senior tag
Én most meg vagyok elégedve FHD-n az RX480-al, meg I7-2600K-val.
Mi annak a programnak a neve, ami kiírja OSD-re a cpu magok használtségát, tempeket, GPU VRAM használtságot, Min-Max-átlag FPS-t?A 8GB ram is elégnek tűnik jelenleg a 8GB VRAM-al.
-
KAMELOT
titán
-
koko52
nagyúr
válasz Lorden #140963 üzenetére
Az új konzolok miatt hatalmas ugrás lesz. Mentsd el ezt a hsz-t és linkeld be 4 év múlva!
A mai játékok a 2014-es konzolokra vannak írva."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
nagyúr
válasz Lorden #140965 üzenetére
FHD mediumot hozza a most 4-5 éves GTX 1060/RX580 széria, ami újonnan is csak középkategória volt, csúcs sosem.
korabeli játékoknál meg fhd max-ot, vagy 1440p mediumot is akár.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
koko52
nagyúr
válasz coolpet #140959 üzenetére
3-4 év múlva az RTX 3090 egy fullHD kártya lesz mediumon 60 FPS-el.
-
kolopele
nagyúr
válasz coolpet #140959 üzenetére
Ne a vramot nézd, főleg ne akkor, ha FHD a felbontásod vagy 1440p. Elég ezekre a 6-8 GB is. A kártya ereje a döntő, és ha a célod a FHD 60 fps, akkor egy 2060 super már oké, de ha 1440p 60 fps, akkor legalább egy 2070 super, 2080. 2080 Ti - t azért javasoltam, mert 80 fps - t írtál minimumnak 1440p mellett. Mondjuk 3-4 évre tervezni kártya terén nem túl szerencsés, addigra vagy elavul annyira, hogy max. medium-high beállításokra kell tenned, vagy maga a kártya mondja be az unalmast Ja igen, és a v-syncet eleve nem ajánlatos kicentizni, akkor már inkább az erős kártya hogy lehetőleg a minimum képkockák ne essenek le 60 alá amennyire csak lehetséges, vagy a monitor legyen free vagy g-synces.
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Akkor a kérdésemre mi lesz a válasz? Mennyi VRAM illik ha 3-4 év távlatában gondolkodom 1-2 éves címekben 1440P-ben és 60FPS VSyncel meglegyen high/Very High graf beállításokon?
Pár Game amivel mostanában játszogatok: Far Cry 5/New Dawn, Eve Online, Horizon Zero Dawn, Fallout 4, Skyrim SE, Diablo3, Half Life 2.
De ha meglesek valami újabb COD-ot, akkor se szaggasson, azért 60 FPS legyen meg. Multizni nem szoktam, nem kell 240+ fps A monitorom jelenleg egy LG ips 225V, ami FHD 60Hz.Valami régebbi HDMI szabványt támogan, standby-t sem tudja
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz kolopele #140957 üzenetére
Ebben igazad van .... Csak abból indultam ki, hogy mivel pont tegnap néztem újonnan ráadásul elég jó kis Sapphire Radeon Pulse 5700 XT t 150 ért, hogy akkor azért talán a használt 5700XT /2070 Superek csak nem mentek 120-130 fölé , de HA t tényleg nem csekkoltam úgy 1 hete .
-
kolopele
nagyúr
válasz TheNewDawn #140955 üzenetére
Azért sokan levették a kártyáikat, amikor kiderült a háromezres széria gondja. Már alig vannak fenn 2070 superek is, és azok is immáron reálisabb árakon.
-
BerserkGuts
őstag
válasz galaktikus #140953 üzenetére
Azért kalandozik a drága lemegy 70körülire amikor történik is valami
De ezért jó ha megvan az a fix éteri 60fps akkor minden folyékonynak tűnik .12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
TheNewDawn
addikt
válasz coolpet #140952 üzenetére
Ahogy előttem már írták, nyilvan ha 10-15 éves játékkal akarsz multizni, oda még kevesebb is elég
De ha már csak a szokásos COD/Battlefield meg ilyenek, oda már nem árt minimum olyan kártya amilyet írtam, egyébként sem az 5700, se a 2070 Super nem kerülnek 180 ba azért. Az 5700 XT újonnan sem. Használtan jó 2 év garival meg mindkettő sokkal kevesebb.
-
kolopele
nagyúr
válasz galaktikus #140953 üzenetére
Erős, de nagyon is valós. Sosem szerettem, amikor egy játékot hoz fel valaki. Ebben az esetben úgy lenne a jó, ha mondjuk odaírná mindenki, hogy pl. CSGO - ra vagy Fortnite - ra kell, és akkor mindjárt mást ajánlana az ember. 4k - ra pl. a 3080 vagy a 3090 a legalkalmasabb összességében, de ha ott is le lenne írva, hogy kizárólag Minecraft - ra kell, akkor............. Szóval sosem jó úgy egy kérdés, hogy mi a legjobb kártya max grafika mellett mondjuk FHD 240HZ - en, mivel nem tudni melyik játékokkal játszik a kérdező.
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
válasz kolopele #140951 üzenetére
Én 5700 Xt-t hajtok 1440p 144 hz-en. Egy Cod: modern warfare pl. minden maxon és 100-150 fps között megy. Az a 2080 Ti így kategorikusan kijelentve, hogy "minimum" azért kicsit erős.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
coolpet
senior tag
válasz TheNewDawn #140950 üzenetére
Az durva, 180K egy kariért? 5600XT nem lenne jó? vagy az új 6000-es sorozatból valami?
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Jövőt állóan keresek 1440p gaming max beállítások mellé videokarit. Jelenleg olyan 80FPS az nem lenne rossz, később majd grafot kell hozzá csökkenteni.
A kérdés, hogy mennyi VRAM-al keressek karit?
Jelenleg egy MSI Gaming X RX480 8GB van, de ez menni fog a fiamnak.
Elég a 6GB vagy kell a 8? egy tucat kártyán látok még most is 4-et meg 3-at.Köszi!
-
Csupingo
veterán
válasz 14Spike88 #140947 üzenetére
Az ára nem olyan rossz, kérdés, hogy miért válnak meg tőle ilyen hamar. Viszont némi szerencse is kell mostanában a gigabyte kártyáihoz, mert elég soknál, zörgős, morgós, hangos a ventilátor.
Ha a jelenlegi procidat nem cseréled, akkor inkább max. gtx 1050ti-ig lenne érdemes nézelődni.
Persze lehet erősebb kártyát is választani, de abban már több tartalék marad és hullámzóbb lesz a teljesítménye.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz 14Spike88 #140945 üzenetére
Nem ismerem a játékot, de gépigény alapján: gtx 1050, rx 560, gtx 1050ti, gtx 1650, rx 570, gtx 1650 super.
A monitorod miatt talán a gtx 1650-től felfelé.
Esetleg kérdezz be a játék topikjába, hogy milyen vga-val mire lehet számítani.A fő gondodra visszatérve: nem melegszik túl az a vga, vagy a cpu? Jóval régebbi driverekkel is próbáltad, akár DDU-s törlés után? Talán nem is hibás az a videokártya. Memóriák rendben vannak?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
14Spike88
tag
válasz 14Spike88 #140865 üzenetére
nem kaptam rá olyan konkrét választ amire számítottam, így hátha ennek olvasása után valaki ajánla pár vga-t köszönöm (ami még érdekes lehet hogy 34"-os ultrawide 144hz-es monitorom van)
Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-
-
-
nyul105
senior tag
válasz kolopele #140942 üzenetére
kipróbáltam, emlékszem anno GTA5+fraps-sal néztem, és 144 és 72 fps váltakozott, attól függően, hogy bírja -e az fps-t ...
Most újból kipróbáltam, nvidia control panellel és ingame fps-sel néztem COD warzone:
- igazad van, tényleg írja az fps-eket 72 és 144 között is... furcsa!
- fraps nem ment, és lehet ez game specifikus.Ezzel szemben!:
Ori and the Will of Whisp, vsync on:
- resolution scale -t változtatva ez történt : 144fps, 72fps, 48fps. nincs köztes.Hol az igazság és a konzisztencia itt??
-
-
Strezi
őstag
Sziasztok,
Kellene valami átmeneti minimál kártya, de HDMI2. 0 kimenettel, 4K60Hz tévére.
Nv 1050, jó lehet?
Lenti konfigba, hogy legyen képe. Nem röhög!Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
kisza25
félisten
válasz arcszesz #140935 üzenetére
Még jó, hogy van 14 napos elállás, nem nagyon szoktam élni vele, de most visszaküldtem.
(ALZA-nak nagy piros pont, eddig is sokat rendeltem tőlük, de továbbra is fogok, kártyát tegnapelőtt kaptam, vissza is küldtem, tegnap vissza is utalták a pénzt, ráadásul postával együtt, ügyfélszolgálat is pillanatok alatt elérhető, emailre is hamar válaszolnak)[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Pkc83
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem nem várok a 3070-re és
inkább veszek egy 2070supert. A kérdésem
az lenne , hogy 1440p-ben csak Single új
játékok esetében mire számíthatok? Ha nem
ragaszkodom mindenben az Ultrához akkor
olyan 60-100fps-t ki tud sajtolni magából? -
kolopele
nagyúr
válasz kisza25 #140931 üzenetére
Anno a Giga Gaming két ventis 970 - ese 1600 rpm - et forgott idle, embertelen volt, utána a 980 már csak 800 - at, azt már nem lehetett hallani. Ma főleg a 800 - as rpm dívik azoknál a kártyáknál, amelyeknél nincs fan stop, ezeket elvileg már nem lehet hallani, csak ugye minek forogjanak amikor az ember nem játszik, a gép meg akár fél-egy napot is be van kapcsolva. Mondjuk ahhoz, hogy idle meg netezés közben ne kapcsoljanak be soha, jó hűtőbordát is kell csinálni hozzájuk, az meg nem minden kártya esetében adott.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
-
VGNGR
senior tag
válasz MasterDeeJay #140923 üzenetére
Játékonkénti driver/bios mókólás azért benne van a pakliban. Sebességre elvileg ugyanaz. De egy 10es spórolásért biztos nem szenvednék vele. De kinek mi.
-
veterán
válasz MasterDeeJay #140923 üzenetére
Nem hiszem, h lesz ilyen tapasztalat, talán a GTX 1060 topicban találsz tulajt.
De ha a paraméterek egyeznek (számolóegységek száma, TDP, VRAM, órajelek, stb), akkor kb annyit kell hozzon játékban, mint a nem bányász. Feltéve, ha nincs valamilyen driveres korlátozás (pl nem megy fel rá a sima driver, mert spéci kell hozzá), de ezt se tudom igazából, sosem volt ilyen kártyám.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Kimenet nélküli bányász 3gb-os GTX1060-as használt valaki játékra? A kimenet átirányítást meg tudom oldalni, foglalkoztam fejetlen teslákkal ezt is meg tudom oldani hogy legyen kimenete más kártyára. 19eft-ot megérhet vajon?
Az érdekelne hogy sima GTX1060-as szintjét hozza-e játéokok alatt vagy lassabb nála?[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz Banderos #140917 üzenetére
Papíron erősebb a 1080, mint a 1070Ti, de nem veszed észre a gyakorlatban a kettő közötti különbséget.
Aállapot, előélet és leginkább garancia és ár alapján választanék.
A konkrét típusoknak a vga topicjaban olvass esetleg utána, de jónak tűnik mind2A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Banderos
tag
Sziasztok a két kártya közül melyik lenne a jobb választás játékra előre is köszönöm a segítséget
KFA2 GeForce GTX 1080 Hall of Fame 8GB
GIGABYTE GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8GBhttp://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=banderos&submit=
-
palfitom
félisten
válasz kisza25 #140908 üzenetére
Volt 1 ventis Giga 1060-6GB-om, ami tökéletes és nagyon csendes volt, sok 2 ventis kártyánál jobb volt.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
koko52
nagyúr
válasz lacus83 #140913 üzenetére
Ha van sync akkor inkább 144Hz, főleg ha később lesz jó VGA. Az 1080p Ultra wide kevesebb képkocka mint az 1440p.
-
lacus83
senior tag
válasz MZsoltee #140911 üzenetére
A lehetőség dönti el, lehet 144hz is meg 75 is.
Még nincs meg a monitor.
Illetve lehet e különbség 2560x 1080 ez az ultra wide, vagy ugye 144 Hz 2560x1440.
Mind kettő LG. Gyakorlatilag freesync Gsync
Karyta későbbiekben majd lesz nagyobb de passz mikor.
Jelenlegi anyagi korlátok ezt engedik.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
koko52
nagyúr
válasz MZsoltee #140911 üzenetére
Arra már nem is mertem gondolni, hogy 60+ Hz.
-
koko52
nagyúr
válasz lacus83 #140909 üzenetére
Ha vissza veszed a beállításokat akkor relatíve bármi jó .
2060 is kínlódik 1-2 éves címekkel 1440p-n.[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Üdv Urak.
2k ra 1660ti Gsync el mennyire öngyilkosság?MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
kisza25
félisten
válasz KAMELOT #140906 üzenetére
Az a fura, hogy a Windows betöltéséig nem pörög annyin, msi ab, meg a giga programja se tudta lejjebb venni, de megkérdeztem a gigabyte-ot és azt írták vissza, hogy ez ilyen
ez a fajta
Végig néztem a kínálatot, nem igazán van rendes hűtővel, elégé spórolós széria
Ilyen rx 570-et vettem inkább, ebben van anyag, full hd-ra ez is elég nekem[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kolopele
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #140899 üzenetére
Pedig ha v-sync mellett játszol akkor felezi az fps - t, olyankor van némi akadás. Csak g-sync vagy freesync mellett annyi az fps amennyit mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Modellvasút topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...