-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Motion_Blur #121755 üzenetére
-27% áfánál kezdődik a jó vétel. Ilyet egy laza áfacsalással megoldok neked. 85 be van ha cégre kérem és leírom. 90-ért eladva nyertem 5-öt. Ezt csinálják páran a HA-n. Ha ellenőrzés van, bebuktatják a céget, addigra kész a másik. A gari meg levesbe.
-
belassos
csendes tag
Üdv. Gondolkodom egy gtx 1660 ti kártyán. Költséghatékonyabb palit stormx , vagy msi ventust néztem. Úgy olvasgattam, hogy mindkettő jó kártya , csendes. Arra lennék kíváncsi ,hogy meddig bírhatják, milyen minőségű alkatrészekből lettek összerakva. Gondolom a ventik mennek folyamatosan ami megterheli a csapágyakat. Azért jó lenne, ha egy 4-5 évet kibírna. Persze nem menne a gép állandóan, napi 4-5 óra játék esetleg. Vagy érdemesebb lenne egy félpasszív kártyát, mondjuk msi armort venni, ebből a szempontból?
-
KAMELOT
titán
válasz
csucsbicep #121748 üzenetére
Ahogy előttem írták. Egy RTX 2060 jó döntés lenne.
-
válasz
RetepNyaraB #121750 üzenetére
És mi a vélemény erről a KAZY Computers nevű webshopról, ahol kapni lehet? Oda van írva mindenhez, hogy "Külföldi előrendelés (7-10 nap)"
-
t.imi
addikt
Ez mellé ment, sorry -
snecy20
nagyúr
válasz
csucsbicep #121748 üzenetére
A 2060 nem játszik? Az olcsóbb modellek már belelógnak a 1660Ti ársávjába, és ha eléggé érezhető javulást szeretnél, +50% körülit, akkor az egy jó megoldás lehetne.
-
csucsbicep
nagyúr
Sziasztok!
Még él a korábbi kérdésem. 1660, 1660Ti, 1070 van terítéken. Elsőből 230-240 euro között van Kfa2, sima duplaventis Giga, GW Ghost. Ti verzióból a kistesóéval megegyező Kfa2 hűtésű 270-ért, illetve Zotac Gtx 1070 Mini 260-ért.
2k felbontason tolom, tuning játszik(lutri). Korábban nem volt benne a sima 1660 a felhozatalban, de húzva alulról nyaldossa vagy hozza a Ti szintjét, így elgondolkoztam, hogy elég lehet. Az 580-am a jelenleg belőtt setup mellett 30-40fps-t produkál, ezt szeretném kicsit feljebb tornászni, viszont a látványból nem szeretnék lejjebb adni. Érdekelne az is, hogy átlagban a másik kettőből mennyit lehet még kisajtolni?
-
Csupingo
veterán
válasz
HookR #121744 üzenetére
Ez talán nem a dt változat, de szerintem ilyen a másik is és itt egész jól látszik. Persze a legegyszerűbb, ha a kérdező belenéz a gépbe.
-
KAMELOT
titán
-
t.imi
addikt
Köszönöm a segítséget urak!
Lehet hogy1660ti lesz belőle
. Vagy inno 3d twin x2, elvileg 0Db-es 91k körül, vagy a mini palit 93k környéke.
-
Csupingo
veterán
válasz
HookR #121737 üzenetére
Én úgy nézem, hogy az utolsó előtti slot kivágásnál van a pcie, tehát egy 2 slotos kártya is elférne. Max. azt az usb (vagy mi) csatlakozót kéne megerőszakolni, vagy lekötni. Hirtelen ilyen 1 slotos lp kártyákat találtam.
Még az is lehet, hogy a házból kiszedhető a kártya rögzitő lemez, akkor már csak a gép tetejét kell levenni és mehet bele a magas kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egérpad topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest