- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Nem tudom mennyire off ,de meérheti a nem bányász Giga1060 Oc 3Gigás karimat Bányász 6Gigásra ráfizetéssel becserélni ?
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat még futom kicsit a köröket.
-
Bagira01
veterán
válasz
TheNewDawn #108038 üzenetére
Annyinak kéne lennie, de valahogy nem reálisak a használt árai. Újonnan én ink 46 körül találtam.
-
access_denied
senior tag
A mostani használtpiaci árak mellett a 1060 vs 1070 közötti teljesítménykülönbség nem látszik az árakban.
i7 4790k elbírja a 1070-et?
Vagy várjak, hátha valami csoda folytán esnek az árak? 120-140k a max.
-
válasz
#35525632 #108040 üzenetére
A prioritásaidat neked kell tudni, hogy erősebb gép, vagy jobb monitor.
Az A10-7850K kevés szerintem az RX 570-hez, ilyen GTX 1050Ti-t tennék mellé max.
Most mi van az A10 mellett amúgy? Mert ha semmi, akkor vegyél egy RX 560, GTX 1050(Ti) kártyát, fényévekkel gyorsulnak ezekkel is a játékok az IGP-hez képest és marad pénz monitorra. -
törölt tag
Hali.
Egy dilemmában kérném a segítségeteket.
Am2+os alaplapom van egy 7850es apu procival.
Lecseréljem az egészet egy am4 es konfigra egy rx 570 es vga val de akkor marad a 8 éves 22 colos fhd samu monitor vagy egy újabb 27 colos freesync qhd monitor és egy rx 570 vga.
A 7850es proci ha letiltom az IGP elegendő lehet egy rx570hez?
Ha lecserélem am4 re a konfigot attól még ugyan az a régi monitoron fogom nézni szal szebb nem lesz max gyorsabb.
Ti mit tennétek a helyemben? -
XuChi
addikt
válasz
TheNewDawn #108038 üzenetére
Akkor nincs mit tenni, gyűjteni kell ennyi!
-
SirRasor
addikt
Helló!
Tudtok mondani olyan külföldi EU-s, megbízható boltot, ahonnan érdemes VGA-t venni?
-
Csupingo
veterán
válasz
Bagira01 #108029 üzenetére
Ezeknek a feltételeknek talán csak a gtx 750 ti felel meg. Picit erősebb mint a 7790 és aprón már találni elég sokat 18 és 23 ezer között is. Most látok pár hónap garanciával is egyet, de már egyre ritkább, így azért némi rizikó is van a vásárlásban, mint általában az öreg kártyák esetén.
-
Bagira01
veterán
válasz
TheNewDawn #108013 üzenetére
Nekem a 7790 is elég csak kevés a ram. Viszont ha már váltanék jó lenne kicsit erősebb kártya helyette, minimális ráfordítással
-
dr_ace
aktív tag
Sziasztok, a Zotac kártyákra általában mennyi garancia szokott lenni?
Tegnap rendeltem az iPontól egy Zotac 1050 Ti Mini-t, akkor azt írta a weboldal, hogy 5 év garancia... eléggé meglepődtem rajta, de örültem neki, mivel nem ismerem a márkát, nem tudom mennyire megbízható. Aztán ma már módosítottak a weboldalon és 2 év garanciát írnak, de elmentem átvenni az üzletben és megadták az 5 évet rá
Ez normális, vagy csak mázlim volt?szerk: erről a kártyáról van szó
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
20e Ft-os kerettel mi most ajánlott vga? Természetesen használt kártyába gondolkodom. Egy 1GB-os HD7790-et váltanék, min 2GB-os kártya kéne. Mi az ami ennyiért némi előrelépést jelentene?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest