Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HF77
őstag
üdv
segítsetek nekem. egyáltalán nem vagyok otthon a témában...
hozzájutottam két tonerhez:
Canon C-EXV13 black és egy Xerox magenta 006R01519
milyen gépekbe jók illetve ha megválnák tőlük megközelítőleg menyit érhetnek..?(original dobozos mindkettő)köszi
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Canon PIXMA MG5550-hez szeretnék eredeti Pigment fekete tintapatront.
Adatlapja szerint PGI-550PGBK kell, honnét érdemes venni? -
szaki1
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire lehet megbízható ez a tinta a nyomtatómhoz? (világviszonylatban is elismert INK-MATE márkajelű tinta)
[link]Egy Canon MG5350 CISS-ről van szó, amibe fekete pigment tintát keresek.
Köszönöm
-
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek szépen Benneteket, hogy segítsetek.
Az új Samsung M2675F típusú nyomtatómban kifogyott a hozzá kapott patron.
Vásároltam hozzá egy utángyártott patront, de azt írta ki, hogy nem kompatibilis.
Visszavittem és adtak egy másikat azzal a címszóval, hogy az új nyomtatók némelyike csak az új chip-el szerelt uángyártott patronokkal működnek.
Sajnos ez sem jó, ennél is azt írja ki.
Esetleg tudnátok abban segíteni, hogy elfogadja az utángyártott patront?
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Isten áldjon Titeket! -
hozem
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani valami megbízható toner márkát (utángyártott)? Brother TN-2320 tonert szeretnék venni.Előre is köszi!
-
kuklinistvan
újonc
Sziasztok!
Szerintetek a tonerkereso.hu oldalán talált HP Deskjet 5150-be talált tinta (link) megbízható?
-
eight
senior tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy egy új Brother DCP-L2520DW nyomtatóhoz lehet TN2320-as után gyártott tónert használni, vagy inkább ne, és csak az eredeti használata ajánlott, (esetleg a jótállást befolyásolja)?
Nagyon köszönöm!
-
talos86
csendes tag
Üdv! Elfogyott a Samsung CLP-365-ös lézernyomtatóm gyári fekete tonere(CLT-K406S). Ajánljatok hozzá tonert, mert nem szeretnék ráfázni. Eddig több helyen MMC márkájút láttam, vélemény róla?
-
oszy
veterán
Van egy Canon MG7750 nyomtató. Mindenhol azt hallom, hogy csak eredetit festéket használjak hozzá. Mennyire igaz ez? Az nem jó megoldás, hogy ha kifogy a mostani eredeti, utána veszek egy utángyártottat, aztán megint eredetit?
Egyébként hol érdemes venni tintapatront? És ehhez melyik kell?
-
Ch4os
aktív tag
HP LaserJet 4100-hez keresek toner lehetőséget. Mit ajánlotok?
Jelenleg egy eredeti/gyári HP C8061X van benne.
Utántöltsem, vagy vegyek valami utángyártottat?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Toner utántöltésben lenne szükségem segítségre, brother hl-1110-es nyomtatóról van szó és a benne lévő tn-1030-as toneről. Az utántöltő port nagy nehezen sikerült is hozzá beszerezni, ezek hány töltést bírnak ki mielőtt fel kellene újítani a tonert? Vagy érdemes inkább új utángyártottat vásárolni? Felújításnál melyek azok az alkatrészek amik cserére szorulnak? Illetve honnan tudnék ehhez a típushoz "Felújító készletet vásárolni"?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
bacskait
tag
Van egy Samsung SCX-4727 SD lézernyomtatónk. Vehetek bele utángyártott tonert?
Ha igen, milyet? Van ezek között akkora minőségbeli különbség, mint az árak között.
Nem szeretném tönkretenni a nyomtatót, de azért a gyári tonerek árát sokallom. -
-
dedix
tag
-
FöldiM
csendes tag
Sziasztok!
Canon mx 725-höz vettem messziből ARC-s patronkészletet, de tintát nem. Arra gondoltam, hogy veszek hozzá egy készlet epson külső tartályos géphez való gyári tintát és azzal töltöm. Annak elvileg gyáros a minősége, de árban kb. ötödére menne le a lapköltség. Nem merek nekimenni addig, míg valaki nem véleményezi, mert fogalmam sincs mi lesz a vége. Úgy tudom az eredeti Canon patronokban a szövegfekete pigmentes, a többi dye. Az Epsonok tintájáról semmit nem tudok, csak azt, hogy annak egyféle feketéje van. Úgy hallottam, hogy pigmentes helyett lehet dye-t használni, ha ez igaz, akkor menne a dolog egyféle feketével is, persze ha az Epson Dye.Szóval tanácstalanság.... Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Üdv mindekinek! M.
-
dedix
tag
Sziasztok!
Ezt a tintát próbálta már valaki?
-
Soma01
veterán
Ok, a platinum is "ezPrint" márka. De már elbizonytalanodtam, mert lehet kapni ilyen zacsit külön is.... [link]
Teljesen olyan amúgy a benne lévő patron, mint a sima papír dobozos ezPrint. Legalább is kinézetre, a benne lévő tinta lehet tényleg jobb. Legalább is ez van róla írva. -
Soma01
veterán
Akkor rendeljek én is Kínából?
De milyet, ez itt a kérdés?
Amit néztem itthon az az Ink-mate. Azzal tölteném ha olyan patronjaim lennének. Ami nem kizárt hogy lesz.
Addig maradok a Platinumnál. (ha kipróbálás után bejön)mert még ki nem próbáltam, de jól hangzik amit írnak róla, de a puding próbája... Van valakinek tapasztalata vele?
-
Soma01
veterán
Én is után gyártottat veszek mindig. Kb. 2 éve van meg a nyomtató, semmi baja a fejnek, de ha cserélni kellene sem lenne gond, mert már 100.000 ft fölött spóroltam meg a tintán. A színek nem olyan szépek az olcsó, pár száz forintos patronokkal és a fekete sem olyan szép fedett fekete. Most a ezPrint platinummal próbálkozok, az még elég olcsó és állítólag jó minőségű benne a tinta és más alkatrészek is. Persze ez nem sokkal drágább a sima ezPrint-től. A platinum is 5-700 Ft/patron bolttól függően. Még nem érkezett meg hozzám, tehát nincs tapasztalatom meg még nem is fogyott kis a jelenlegi.
Én azt ajánlom hogy noname patront ne vegyél. Azok olyan 300 Ft/patron körül vannak. Én olyat szoktam venni ill. keresni, aminek legalább van valami márkája. pl. ezPrint, Q-PRINT (ezt még nem próbáltam, de tervezem), MediaRange (tűrhető, de jobbat keresek), ITmedia (kb. mint a MediaRange, kicsit az alatt van). De várom én is a tapasztalatokat, melyik a jó még. 1000Ft/patron alatt. ezPrint, Q-PRINT kb. egy árban van, olyan 5-700 ft/patron körüli áron kapható. Minőségüket még tesztelnem kell. De aki már próbálta, írja meg a tapasztalatait.
Ja igen, amúgy ezek CLI-551 XL (kis színes+kis fekete) és PGI-550 XL (nagy fekete) patronok. Canon MG5650-hez.szerk. ECO milyen lehet? az biztos hogy nem túl olcsó. 1000 ft/patron körül van az ára.
-
Sziasztok!
Van egy Canon MG5450-es készülékem és ezzel kapcsolatban szeretenék érdeklődni, hogy érdemes-e utángyártott tintapatronokkal foglalkozni, vagy rizikós (beszáradás, fej tönkremenetel). Vagy már fejlődtek annyit az utángyártott patronok, hogy nyugodt szívvel lehet őket használni?
CLI 551-es sorozatról, PGI-550-es patronról lenne szó.
Ha használható nyugodtan a nem eredeti patron is, akkor tudnátok jó minőségűt ajánlani, ami a gyakorlatban is már bizonyított?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Samsung scx-3400 LÉZERES mono nyomtatóba milyen toner való? Azt most nem tudom, hogy bajt okoz-e az utángyártott, ezt ti tudjátok.
Netes webáruházból szeretném rendelni, főleg olyanból ahonnan tudok pl gépházat is venni meg stb ( a kiszállítás miatt), DE ez nem feltétel, csak lehetséges kényelem.
Köszönöm! -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Egy helyen, ahol hp patront akartam venni azt mondták, az utángyártott akkora, mint a normál XL, és az utángyártott XL, mint az eredeti XXL.
Igaz lehet ez?
Kösz előre is.piadex2
-
Tubi2
senior tag
ECOPIXEL márkáról vélemények? HP 85A tonert szeretnék venni belőle.
-
Soma01
veterán
...lett volna a legjobb.
25-30.000 Ft-ból kellett megoldani úgy, hogy legyen másolás és lapbeolvasó is. Akkor egy összegben ennyi volt rá és gyorsan kellett. Most ebből kell kihozni amit lehet. Persze egy lézer árát lassan rá fogjuk költeni így. De egyszer majd le lesz cserélve.
Festékre már költöttünk egy csomó pénzt. De volt is használva rendesen. Ha megveszem a CISS-t, már +30.000-nél fogunk járni, összesen 56-57.000-nél. -
Soma01
veterán
Az enyémbe így kell beletenni: [link] Ezek szerint nem is olyan bonyolult. Nem is kell vagdosni semmit. Igaz, nekem MG5650 van, de így ránézésre ugyan az a kettő belseje.
Nem kell nekem UV álló, csak jó minőségű legyen és szép fedett fekete legyen, ne legyen színes beütése.
Legtöbbet FF szöveget nyomtatunk, szóval a fekete fogy legjobban. Fotót nem nyomtatunk szinte soha. Néha színes dokumentumok, színes szövegekkel, esetleg kisebb fényképekkel, de nem fotópapírra.
Szóval ilyen felhasználásra kellene. -
az UV álló tinták általában halványabbak, igaz itt azt írják, hogy életteli színek, de hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt nem tudom
UV álló csak oda kell ami folyamatosan napfénynek van kitéve
fényképhez én jobbnak tartom a fotóhívást, mint a tintasugaras nyomtatót
esetleg egy IPF 8300-as veheti fel velük a versenyt, de az már megint nem otthoni felhasználás
Fotósok szoktak próbálkozni Epson Stylus Pro 4800-zal, de RIP szoftverrel az ára 800000Ft-nál kezdődik
-
-
Soma01
veterán
Én tintát keresek a mivel tölthetném a Canon 550/551-es patronba. Amit eddig vettem (itmedia), az nem volt valami szép fekete a szöveges dokumentumok nyomtatásakor. Az EzPrint-ről azt olvastam, hogy sok problémát okoz, sok fejet tönkre tesz.
Azt gondoltam, jó minőségű tintát keresek és én magam töltöm a patronokat. Eddig ezt találtam amik jónak tűnnek: [link] és [link]
Elsősorban pigment fekete tinta érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest