-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Quadgame94 #86586 üzenetére
Nagy csapongás nincs, nyilván amit írtam még tegnap, az részben ilyen kezdeti "tudatlanságból" fakadt. Illetve abból, hogy nem egyedül lakom. Van "házisárkányom" + 2 fiam is. Ebben a sztoriban a fiúk nem befolyásoló tényezők...A "házisárkány" viszont annál inkább. Mert nekem a méret lenne a lényeg. Neki meg az, hogy a jelenlegi 55"-ös méretnél ugye nem lesz nagyobb? Amire a válaszom nyilván az, "nem számottevően". Ha azt mondanám, hogy 2m képátlónk lesz, azóta is mondaná a magáét, mert nem ért hozzá, de azt elfelejti, hogy az 55" is nagy volt számára...kb 1 hétig. A másik, hogy én szórom a pénzt, ő fogja. Neki nagyjából egy 150-200k melóhelyen levő 55" tévé is drága. Szóval "le kell nyomnom a torkán", ami már megtörtént. Ha pedig itt lesz egy 75"-77" colos tévé, felrakva konzolra, akkor a képminőség tetszeni fog neki, a méretét pedig hallgatni fogom max 1 hétig megint, aztán megszokja. Olcsóbb kategóriát is azért néztem, mert annak örült volna ha "fillérekből" megússzuk, de aztán rájöttem, hogy az ő öröme ebben az esetben a halálom is lenne egyúttal.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest