Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoXT

    senior tag

    Nem árt tisztezni szerintem, hogy az itt érdeklődők nagyrésze átlagos tévé használat mellől érkezik és az itt olvasott infók alapján hirtelen a high-end minőség lesz fontos neki, mert azt gondlja, hogy minden szar, ami nem oled szintű. Megnéz egy felhősödést mutató képet és máris azt nézi amit eddig soha nem vett észre és nem is számítana az addigi műsor nézési szokásai mellett. Szóval én is az alapján döntöttem, hogy elmentem és megnéztem mennyiért mit lehet kapni és mérlegeltem, hogy mi indokolt az eddigi és a várható felhasználás mellett. Emellett megkérdeztem itt két dolgot és máris megvolt a megoldás.

    Nyilván vannak eltérések és a márkák között is bizonyos extrákat ad egy feltörekvő márka, hogy piacot hódítson. De felesleges egy vásárlást túlmisztifikálni, hacsak tényleg nem az a cél hogy a legjobbat válasszuk. Nem kevés pénzről van szó, de a közép kategóriánál szerintem éppen elég ha bemész, megnézed, kipróbálod ahogy csak tudod és ez alapján döntesz, és megtanulod jól beállítani. El kell fogadni, hogy egy ilyen módszerrel az esetek 90 százalékában megfelelő döntést fogsz hozni.

    Akinek ez kevés az nyugodtan végezzen tudományos kutatást és tanulja meg az összes paneltípust és mélyrehatóan olvasson utána a lehetséges modelleknek.

Új hozzászólás Aktív témák