Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

Sziasztok!

Kis idő után végül Hisense 50A6BG lett a kiválasztott - 50" lett 43" helyett, 55" már nem fért volna el -. Telekomos vásárlás, úgy voltam vele, hogy ha nagyon használhatatlan vagy ronda, akkor visszaküldöm.

Kijelző: a káva mellett egy Majdnem U alakban van némi bevilágítás, ha nagyon fel van csavarva a fényerő, egyébként 2 perc állítás után kis túlzással szinte homogén - szar ezt leírni, de talán még jobb a sarkokon is, mint a 70PUS8353 :B -. Betekintési szögei viszont rosszabbak minden irányból, de ágyból nézve úgyis fix a pozíció, max falra teszem majd idővel és akkor úgy pontosabban be tudom lőni.

Hang: na itt ültem le, az éjszakai mód és hangkiemelés nagyon jól működik együtt, tiszta és hangos lesz a beszéd, ráadásul elég jól tompítja a klasszikus atomhangos robbanásokat is, ez egy nagyon nagy plusz és ebben sokkal jobb, mint a 70PUS8353 ilyen funkciója.

Szoftver: bár úgy néz ki, valójában ugye nem adroid - vagy legalábbis nincs app center. Nekem nem hiányzik egyik app sem, bekapcsoláskor gyors, bár csal, mert folyamatosan alszik, akkor is, ha nem akarom, kivéve, ha lekapcsolom a hosszabbítót - viszont akkor is pár másodperc a betöltés. HBO engem nem érint, Prime, Disney+ hibátlanul megy.
    Negatívum: plex viszont néha megfagy, ha sokat tekergetek, ilyenkor csak app cache törlés segít, különben el se indul. Illetve az istenért se találtam olyan funkciót, hogy egyből a home jöjjön fel és ne az üres HDMI vagy csatorna lista.

Összességében még van ~1 hetem visszaküldeni, de nem tervezem. Lehetett volna valamivel drágábban Nano753 vagy most megnézve 7906 Philips is. Ez utóbbi még talán, de az még ~25k van drágább volna.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák