- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Ezt zártam, a másik nevébe pedig beírtam a tablet szót.
-
harry
veterán
válasz
LordVader80 #1 üzenetére
Miben más ez a topic, mint a már meglévő tabletes? [link]
Bár igaz, hogy a címébe bele lehetne írni a tablet szót, de szerintem nem érdemes két szálon foglalkoznia témával, jobb lenne egy helyen. -
djg
aktív tag
Szia,
Te teszteltél iPad-et?
Csak mert nem igazán találok olyan fórumot, ahol felhasználók foglalkoznának vele és segítenék egymást a használatában.Nekem pedig lenne egy kérdésem a fotók feltöltését illetően iPad-re.
Hátha tudod, vagy tudja valaki a választ.Szóval a gépemen a fotók évek szerint vannak mappába rendezve (2007, 2008, stb.)
Az éveken belül pedig további mappák az esemény címével (Pl. Karácsony).Az a gondom, hogy szerintem az iPad (iTunes) csak 1 mappából tud válogatni és annak almappáit kezelni, és az alapján hoz létre albumokat. Tehát 1-es szintű mappaszerkezetet sikerült csak kicsalni belőle, nem tudom megoldani azt, hogy belemegyek a Képekbe az iPad-en és ott megjelenjenek az évek, ha azokba bemegyek, akkor meg az események és azon belül legyenek csak a képek.
Nem lehet több mappát kijelölni, amiben szintén vannak még mappák és azon belül a képek?
Remélem érthetően fogalmaztam.
Szóval ez csak nekem nem sikerül, vagy valóban nem lehet megoldani? Most egy mappába tettem az összes eseménymappát, és a mappa elnevezésébe írtam be az évszámot is, de azért ez így karcsú.
Köszi, ha hozzászól valaki érdemben!
-
rtom
senior tag
-
rakal
senior tag
Szia!
A legjobb szívvel ezt a tabletet tudom ajánlani,minden benne van,amit igényként megjelöltél:
[Witstech A81G with capacitive screen and GPS]
Nekem a korábbi modell van meg(Witstech A81E),de az is teljesen OK(GPS OK,Flash OK) -
pheke
tag
Ez tuti valami kamu. PC-s architektúrára nincs hivatalos Android. Márpedig az Atom PC-s platform. Ha egyáltalán tényleg a ViewSonic gyártja ezt a cuccot (amit kétlek), akkor ugyanaz az Android van rajta, mint a 10-es tableten, ami Atom-os. Azon pedig nincs Marjet, Maps, GTalk, stb, mivel nem hivatalos. Sajna ez van...
-
TTomax
félisten
Hát gyerekek ez miez? [link] Ilyesmit kerestem!Ez nem elírás????
-
TTomax
félisten
Igen a vevőre,is meg a szoftverre is gondoltam.Kicsit jobban mélyre ástam magam,és látom ezek a gépek még nincsenek úgy felkészítve navigációra mint az ami kimondottan erre készült .Nem is nagyon találtam igazán anyagot arról,hogy működés közben hogyan is néz ki egy tableton ez az egész.Még egy kicsit jegelem ezt a témát,mert szerintem egy-két hónapon belül jobb gépet kaphatok,nagyobb lesz a választék.
Az IPAD-ról annyit talán hogy minden rosszat el lehet mondani róla.Nem egy pénztárcabarát megoldás az biztos,egy dolog viszont vitathatatlan az pedig a minősége...
Addig is figyelemmel kísérem a topicot,is persze az adásodat is! -
pheke
tag
válasz
LordVader80 #56 üzenetére
És talán a legfontosabb az ittlévők számára:
a táblázat, hogy mi jön a nagyobbaktól! (Engadget)
-
LordVader80
őstag
-
-
TTomax
félisten
válasz
LordVader80 #53 üzenetére
Ohh hát ez tarolni fog... én ahogy megfogtam az IPAD-et megszűnt a külvilág,egy fél óra után az asszony ráncigált ki a PCWorld-böl,hogy "most már aztán elég" azóta mindennapos téma,hogy mennyire kell a navigáció a kocsiba nehogy eltévedjen...
-
LordVader80
őstag
beindult a topik, le is vettem az email értesítést
-
TTomax
félisten
Úgy látom az a "gps tabletban" elég gyerekcipőben jár..
-
TTomax
félisten
Teljesen osztom a véleményed,valahogy így gondoltam én is... a 10"-os változat így kiesett több okból is.Mivel életszerűen szeretném használni,így ez nekem nagy lenne húrcibáláshoz,ráadásul a gps modul hiányát is csak külső eszközökkel tudnám megoldani.A win7-re nem vagyok ránőve,úgyhogy ezzel gond nem lesz,tehát nekem elég a 7"-os változat is...Viszont van néhány dolog ami zavar a 7"-os kivitelben.Az első a flash player,nyugtass meg hogy erre van alternatíva esetleg más böngészőt használva... a másik ami zavar az a proci sebessége,jobban örülnék egy 800-as vagy 1Ghz-es ARM példánynak,tudom ez az akkuidőben meglátszik,de nem szeretnék abba a hibába esni,hogy egy hónap múlva kiadnak egy hasonló felszereltségű gépet csak hát az jóval gyorsabb.Tudsz esetleg olyan gépet más gyártótól ami ugyanennyire jól felszerelt,és hardveresen kicsit izmosabb,és hasonló áru?
-
pheke
tag
Nyilvan ha Nexus kozeli elmenyt szeretnel tableten annak forintban merheto ara van hiszen a Nexus One sem a legolcsobb telefonok egyike. Nekem boven belefer egy icipici doccenes netezes meg zoomolas kozben ha csak a felet kell kifizetnem az eszkozert es ennyi a baja. De ez mint az eddigiek is szubjektiv velemeny.
-
pheke
tag
A legelső kérdés, amit el kell döntened, hogy mennyire akarod hurcibálni a cuccot. Én tegnap óta elkezdtem "kísérleti jelleggel" telefon/pda/notebook helyettesítőként használni a ViewPad-et. Az biztos, hogy ahhoz, hogy mindenhova magaddal vidd a 10 col nagy, míg a VP, a maga 7 coljával épp elfér (bár kissé hülyén néz ki elismerem) a farzsebemben.
Ha főleg otthon és a kocsiban használnád a cuccot, akkor viszont nem gond a 10 colos tablet mérete.
Szerintem nincs értelme a Te esetedben a dual oprendszernek. A Win csak akkor érdekes, ha netbook-szerűen akarod használni a tabletet (vagyis kell egy-két olyan szoftver a mindennapi életedhez, ami nincs Androidra), én csak akkor választanék Win alapú táblagépet, mivel ilyen esetben az akkuidő jelentősen csökken. A 10 colos VP Android-ja viszont sajnos nem teljes értékű, mivel jelenleg nem létezik hivatalos (csak "hoobbiprojektként készült) Android X86-os platformra, így nem ajánlom a VP 10-es.
A legnehezebb ügy a Te esetedben a HDMI vagy TV Out csatlakozó, mert ilyen tabletből kevés van. Sőt igazából jó tabletből is kevés van. Én mindenképp azt mondanám hagyd a noname gagyit. Minimum olyan cuccot keress, amiről egy-két legalább említés szintű cikk (még jobb, ha valamiféle teszt) van külföldön, vagy itthon.És most teljesen átváltok VP-re itt a fórumon is, csak hogy szokjam az érzést. (most egy Vimeo-s videofeltöltés miatt kapcsoltam be a notit.)
-
Rosszul fogalmaztam
Tény, a PC-érzethez közelit szeretnék, de tudom, hogy ez mobil szinten kb. csak a netbook-tól fölfele van.
A webes tartalmat úgy értettem, hogy a viewsonic láthatóan akadt egy kicsit, mikor görgetted a weblapot meg használtad a multitouch-nagyítást mégiscsak 600-as proci és nem 1000-es, és mivel flash sincs benne, nem is jó alternatíva nekem.
Ellenben a Nexusomon nem szaggat be egyiknél se, viszont ugye lényegesen kisebb kijelző, és nekem is arra kéne a tablet, hogy ágyból, kocsiból, irodából kényelmesebben netezzek-zenéljek-filmezzek, minthogy ehhez fel kelljen üljek a géphez vagy a kis mobilt nyomirgázni.Remélem mostmár érthetőbben tudtam kifejezni, mit is akarok
-
TTomax
félisten
Találtam egy ilyet... csak hát resistive
A 256MB RAM mennyire vállalható?Gondolom semennyire...
-
TTomax
félisten
válasz
LordVader80 #44 üzenetére
Hát ez az amiből nem nagyon találok
-
TTomax
félisten
Szia!
Lenne hozzád egy kérdésem.Szeretnék egy tabletet (milyen szép magyar szó),de nem tudok dönteni.Pár sorban felvázolnám az igényeim... gps,ez nagyon fontos lenne nem csak azért mert használnám,hanem azért is hogy meg tudjam magyarázni otthon a páromnak miért vettem ... wifi,és webes használat,ez megint nagyon fontos lenne,nem szeretném egy mail csekkolásához a gépem elindítani mindig,ráadásul jól esne az ágyból forumozni...Ami még fontos a multimédiás képességek.. tehát ha egy lcd tv-re szeretném dugni valahol,hogy egy filmet végignézzek akkor lehetőleg funkcionáljon minél jobban.Talán még használnám a kocsiban is ,mert nincs gyári cd benne,viszont azért hogy néha egy egy úton hallgatnék zenét,nem biztos hogy szét akarom berhelni a műszerfalat.Ami nem mozgat az pl a mobil funkciók.. sem a 3G...jó ha van de nekem megteszi egy olcsó 2610-es nokia is...
Na és akkor most jön a kérdés,szerinted,nekem melyik lenne a jobb választás a 7"-os ViewSonic vagy a 10"-os? árban szinte azonos számomra.Tudom a 10"-oshoz vennem kéne gps modult is,viszont az erősebb proci,több RAM,ráadásul DDR3-as meg a dupla OS nagyon csábít...esetleg érdekelne más alternatíva is,más gyártóktól...itt tudok vásárolni jelenleg.Éppen a minap fogdostam egy IPAD-ot ,az nagyon megtetszett mint gép,viszont nekem a "hájp" amit kiéreztem belőle nagyon ellenszenves volt,na meg az árcédula is,azt hiszem egy samsung Galaxy-t is fogdostam még aznap,de a kijelzője nem volt olyan szép mint az ipad-é és a gépet is lassabbak éreztem...
A kérdés valahogy így szólna,TE mit vennél a helyemben?Előre is köszönöm!
-
pheke
tag
Nem kötözködésnek szánom, tényleg érdekelne, hogy milyen webes tartalmak azok amikkel egy Nexus One-nak gondja akad? Volt szerencsém Droid-hoz, Galaxy S-hez, Commtiva Z71-hez, HTC Hero, Legend, Desire-höz, ViewPad-hoz, iPad-hoz és még sorolhatnám, de annyi volt köztük a különbség, hogy melyiknél kellett többször használni a Task Managert. Semmiféle webes problémával nem találkoztam. Ezek nem PC-k, bármennyire is azt próbálják a reklámok, fórumok, stb. sugallni. Itt kisebb-nagyobb kompromisszumokat kell hozni a mindennapi használatban. Nekem soha semmilyen gondom nem volt a ViewSonic-al, de még egy olcsó Commtiva mobillal is elvoltam.
-
Nagyon jó hírek hozója vagy, örülnék ha úgy lenne, ahogy mondod/jósolod
Épp nézegetem a viewsonic tesztet, azzal a géppel csak az a baj, hogy még kisebb proci van benne, mint a Nexus One-ombban, és érezhetően gondolkodik a webes tartalmak megjelenítésénélViszont én olat szeretnék, ami relatíve gördülékeny
-
pheke
tag
Szinte biztos, hogy behozzák az országba fehéren-szürkén-feketén is. Ismerem a hazai forgalmazó(ka)t és tuti, hogy rámennek a tablet cuccra, hiszen most megint nagyot dob a Motorola, mint egy évvel ezelőtt a Droid-al. Ezt muszáj "meglovagolni". Az más kérdés, hogy mennyi lesz forintban a hivatalos, legális verziók ára.
Ráadásul (ha jól tudom) hivatalosan most már csak akkor jöhet az országba, ha lokalizált, vagyis a fehéren hozott Xoom-ok tudni fognak magyarul.
-
Köszi a részletes választ
És pont ezen a véleményen vagyok én is, az Apple termékei nekem túl csicsásak, kicsit drágállom is őket, és van, hogy hülyére veszik a felhasználót, mig az Androidnál ezt kevésbé érzemAttól félek csak, hogy a Xoom-ot nem fogják hozzánk behozni, és csak szürke-feketeimportból lehet majd szerezni, angol nyelvűt, stb
-
pheke
tag
válasz
Démonlord #28 üzenetére
Az ilyen cuccokkal az a baj, hogy még egy szállítmányon belül is óriási eltérések lehetnek ugyanazon "márkájú" gépek között. Az egyikben 500-as a másikban 800-as a proci (ez már az oldalon lévő leírásból is nagyon gyanús), pixelhiba (ZTE Blade pl., pedig az T-s cucc!), mennyi a ROM és ezek az adatok komolyan befolyásolják a cucc használhatóságát. Arról nem is beszélve, hogy az a 2.0-ás Android, nagy valószínűséggel (de ez nem tuti) nem hivatalos Google termék, vagyis Neked kell majd a Maps-t, Marketet, GTalk.ot felhekkelni a cuccra.
Én mindig azt mondom: Inkább ebédelek 1500-2000 Ft-ért valami kifejezetten ízleteset és laktatót, mint hogy kidobjak 600-800 Forintot vmi sz*rra. És ez a ketyeréimre is igaz. Nem szeretem a hájpolt, túllihegett dolgokat, de hajlandó vagyok (még ha tovább is kell rá gyűjtenem) többet áldozni egy cuccra, ha tudom, hogy az jó. -
pheke
tag
válasz
LordVader80 #32 üzenetére
Ááááá! Megvan! A jó öreg Ámerikában le van tiltva a Galaxy Taben a telefonálás funkció! Ez ragadt meg az elmémben, ezért írtam amit...
Mégsem vagyok akkora hülye, csak a kontinenst tévesztettem el "picit"
-
pheke
tag
A legtöbb mostani tabletbe sima SIM kell, így megy a telefon előfizetés mellé kapot nettel simán. Az újak fognak microSIM-et kapni (ott sem mindegyik), de akár késsel!, akár célszerszámmal egyszerű a jelenlegi SIM-ből microSIM-et csinálni
Így még mindig áll, hogy egy BT headsettel, akár microSIM-es a cucc, akár nem, sztem van értelme a telefon funkciónak. Ha nem használod, de van az egy dolog. De ha nincs és kellene az lehet ciki -
vasii
senior tag
Igazabol jobban belegondolva nincs is nagyon ertelme h tudjunk vele telefonalni sztem. Akkor lenne, ha a sima sim-et lehetne belerakni, mert akkor eleg lenne a telon levo net elofizu, es ha netezni akarok atrakom a sim kartyat a tabletbe, de addig is eltudnak erni. Igy viszont h mindenkepp kulon sim kell bele, ugyis ott van a telefon mindenkinel akkor mire lenne jo h meg a tablettel is lehet telozni.
Ui:köszi a valaszokat a kerdeseimre!
Meg vmi eszembe jutott. Olyat nem lehet h a mar meglevo mobil elofizetesemrol csinalnak egy vmi klón microsimet es akkor tudom hasznalni a meglevo netelofizetest a tableten?
-
pheke
tag
válasz
LordVader80 #32 üzenetére
Én kipróbáltam a ViewPad-al a fülemhez emelve
Nem kicsit röhögtek a szerkesztőségben, de mondjuk egy BT headset-el sima ügy a telefonálással.
-
LordVader80
őstag
Az volt a tesztben a gubanc, hogy ebben sincs normál telefonhangszóró, csak kihangosítva, vagy headsettel lehetett használni. Persze fura is lenne a fülünkhöz tartani egy ekkora masinát
régi idők telefonjait idézné
Legjobb poén az elég rosszra sikeredett tőzsdecápák 2-ben az, amikor visszaadják neki a mobilját
[link]vagy más gubanc (is) volt vele?
-
pheke
tag
válasz
LordVader80 #30 üzenetére
Igaz, de a Xoom pl és az ominózus iPAd sem tudja... De volt vmi gubanc a Galaxy-s telefonálással, de utána nézek. Ennek ellénére ezt benéztem. Bocs
-
Démonlord
csendes tag
Szerintetek érdemes lenne megvenni?
Utazás közben filmnézésre és netezésre használnám. -
pheke
tag
ezek olyan előfizetések lesznek (akár havi számlás, akár feltöltőkártyás), amikkel telefonálni nem lehet, csak netezni. Emellett mondjuk Skype-al lehet telefonálni, vagy mobilnet, vagy pedig Wi-Fi hálózaton. Jellemzően a kisebb gyártók tablet-jei tudnak "rendes" GSM hálózaton is telefonálni, a nagyok (érthető üzleti érdekből) nem veszik el a saját gyártású mobiljaik terepét egy telefonálásra is használható tablettel. Az egyik ilyen középutas megoldás (nem nagyon nagy név a tabletek között, de nem is gagyi) az általam a PH!TV-ben is tesztelt ViewSonic 7 colos tabletje. Ráadásul azok a gépek, melyeken natív, vagy csak kis mértékben buherált (skinezett, átfaragott) Android van, sokkal hamarabb megkapják az Android frissítéseket, mint a nagyok személyreszabott (pl HTC Sense, Motorola Blur, Samsung, stb.) oprendszerei. Véleményem szerint a nagyok fogják (az Apple-el az élen) bevinni a köztudatba ezeket a gépeket a reklámokkal, promókkal, stb., de a legtöbbet a közepes méretű gyártók, illetve a nagyon olcsó (és általában igen kompromisszumos) gagyi cuccok fognak profitálni belőle.
-
A Xoom nagyon megtetszett, de még mindig nagyon nem tetszenek az árak...
Ezt a microkártyát nem értem teljesen. Addig ok, hogy kérek egyet, kapok rá 3G-t, netezni tudok. De mondjuk telefonálni is szeretnék a tabletről, márha lehet vele, akkor mivan? -
rtom
senior tag
Kell már egy ilyen topic, jómagam is táblaőrült vagyok, de még nem döntöttem, melyik lenne a számomra megfelelő, így másfajta táblaőrültségemet így éltem ki: link
Ha valami kimaradt volna az összefoglalóból, gmail-eseknek esetleg megoszthatom szerkesztésre a táblicskut vagy ha valaki privátba értesít, szívesen update-elek.
(#22) vasii: ismereteim szerint az Android USB-s külső meghajtókat, bill+egeret és bizonyos 3G modemeket támogat, de ez verzió-függő is lehet.
-
djg
aktív tag
Szia,
Csak a második kérdésedre tudok válaszolni.
Egy mikrosimet kell bele kérni valamely telefonszolgaltatotol, előfizetni és akkor bárhol tudsz netezni. A telefonba valók túl nagyok.Azt hallottam, hogy az iPad 2 is tartalmaz majd USB-t.
Én mindenesetre a heten tettem le a voksokat egy ilyen mellett, mindenre jól használható, amire én szeretném. Egyelőre teljes a megelegedes, finom érzékeny, gyors a wifi és hat vannak hozza kutyuk, pl. elvileg hdmi átalakító is. Akkor meg nem mindegy, hogy alapból van-e rajta? Megoldható. -
vasii
senior tag
Hali!
A CES-rol csak ugy folynak a tabletek ugyh kicsit engem is megfogott a dolog.
Ket dolog van ami nem tiszta szamomra.1.Amelyiken van usb (pl xoom) az vajon miket tud kezelni? Kulso vinyo, nyomtato, bill-eger stb? Nemhiszem mert akkor mindenhez kellene android driver..akkor meg mi ertelme? Csak a pendrive?
2.A 3g mukodest h kell elkepzelni? Van egy simcard slot, veszek egy netelofizut vmelyik szolgaltatonal es annyi? Vagy esetleg telefonalni is lehet vele? Mert akkor mondjuk eleg lenne atrakni telbol a simet, bar ezt ketlem. Akkor viszont wifi tether telorol es folosleges a 3g, igaz ahoz meg olyan telo kell.
-
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #20 üzenetére
tehát nem átalakítóval (amit alulra kell tenni ugyebár a speciális samu kivezetésbe) lenne usb, hdmi hanem lenne az oldalán hdmi kapu, usb kapu, stb. rendesen.
mint pl. a notik oldalában (már amelyiknek) van hdmi, 3db usb ... -
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #17 üzenetére
hdmi luk az oldalán pl.
beletolom a hdmi kábelt és rosomom a tv-re -
Elnézve mennyibe kerülnek, lehet lemondok a kényelemről és nézem tovább a mobil kicsi kijelzőjét
-
maláj
addikt
én a Samu G.Tab v2-őt várom
ha lesz natív hdmi és usb akkor az lesz, ha nem akkor megérdeklődöm, hogy a "sima" frissíthető -é (állítólag nem) és akkor azt veszem ha lentebb megy az ára ~ 80k-ra -
válasz
LordVader80 #13 üzenetére
Lassan én is úgy érzem, egy tablet nem lenne hátrányos, de még nagyon nem vagyok tisztában a piaccal meg a résztvevőkkel, csak a nagyon hypeolt termékekről tudok. Az iPad nekem szinte nem is pálya, Apple nagyrészt hülyének nézi a felhasználókat, ráadásul drága pénzért. Galayxtab meg egy felfújt samu telefon, nemtudom megérné-e beruházni :S
Ellenben ez a motorola nagyon tetszik, főleg a Honeycomb miatt, ami ugye kimondottan tabletekre lesz fejlesztve. Olyannak szeretném ezt a tabletet, hogy mikor nincs kéznél a pc, a mobil meg túl kicsi kijelzővel bír, akkor legyen egy ilyen alternatíva, amin akár filmezni, zenélni, netezni, olvasni tudok. Vader te meddig jutottál el? Mik lettek az alternatíváid?? -
LordVader80
őstag
-
djg
aktív tag
válasz
LordVader80 #10 üzenetére
Szerintem nem lesz gond, mert a mostaninak a töltője több részből áll, kihúzható a kábel része és az USB végű, így köthető PC-hez. Szerintem iPad is így van megoldva, szóval csak kihúzom az USB kábelét és beteszem a mostaniba.
Ilyen: [link] -
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #1 üzenetére
kiváló gondolat
az első hsz.-be majd bele kell írni a "szokásos" dolgokat, bestbuy-ok, mi-hol-mennyi, stb. -
djg
aktív tag
válasz
LordVader80 #7 üzenetére
Szia,
Aha, az átalakító nem hülyeség, bár van egy IPhone-om, lehet, hogy annak tudom használni a töltőjét...
Amúgy másodkézből veszem, de még bontatlan termék és állítólag UK-ból származik.
Ha a 4.2-es OS van rajta, akkor az tartalmazza a magyar nyelvet.
-
djg
aktív tag
Sziasztok!
iPad vásárlás előtt állok és némi tanácsot szeretnék kérni.
A kérdésem az lenne, hogy mire érdemes várásláskor odafigyelni?
Ha a termék Angliából származik, az gond lehet-e, hátrány-e bármilyen tekintetben (pl. gari.)
Garanciaügyileg ha jól tudom ezekre világgarancia érvényes és bárhol érvényesíthető, mert maga a termék tartalmaz valami számot, ami alapján azonosítják. Jól tudom ezt? Ennél fogva számla se kell hozzá az érvényesítéshez?Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
DemonDani
addikt
Igen egy ilyen topic manapság nagyon nem ártana már, mikor az Ebayon keresztül már raklap számra lehet válogatni a sok táblagép között
-
LordVader80
őstag
Zenithink ZT-180 - A legjobb klón? - Logoutos teszt simonzé "tollából"
ugyanez a tablet balpeter04 megfogalmazásában -
LordVader80
őstag
-
LordVader80
őstag
Jómagam is éppen tablet vásárlása előtt állok, ezért szerettem volna picit tájékozódni.
Egy Logoutos és egy IT cafés cikket linkelnék kezdésnek:
Óriási siker a tablet
Hogyan vásároljunk tabletet?Egy most futó tv reklámban lettem figyelmes a Samsung Galaxy Tab-ra és vele kapcsolatban a flash-támogatás meglétére.
Jelenleg mobilfronton szintén androidos készüléket használok flash nélkül, ezért számomra ez igen pozitív dolog a Galaxynál... itt egy teszt róla. -
LordVader80
őstag
Úgy gondolom, érdemes a Tableteknek külön témát szentelni a "Milyen valamit vegyek?" fórumcsoporton belül, mert egyre nagyobb teret hódítanak és egyre nő a választék....
Sokat gondolkodtam, melyik témakörben kellene elindítani, végül a notebook kategória mellett döntöttem, remélem helyesen.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Eurocom Tornado F5 i7 6700k gtx980m 8Gb 16GB RAM Gamer
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest