PH!TV – ViewSonic ViewPad 7, a nagyképű droid

A 10 colos bátyó a maga PC-s alapjaival és Windows 7 oprendszerével (kiegészítve egy nem teljes értékű portolt Androiddal) inkább ritkaság, de azért tablet. A 7 colos ViewPad 7 viszont már minden szempontból megfelelhet a mai tabletőrülteknek: mobiltelefonos hardveren egy 2.2-es (vagyis pillanatnyilag itthon a legújabb) Android fut, Markettel, Google Maps-szel és mindennel, amit a kis zöld robot kapcsán megszoktunk. Megnéztük, van-e olyan jó, mint a nagytesó, a ViewPad 10.

Azóta történt

  • PH!TV – A Don jobbkeze...

    Egyre tovább csökken a szakadék a legendás bizniszklassz ThinkPad és a földi halandóknak szóló IdeaPad család között. Az új unokatesó már majdnem nagyfőnök.

Előzmények

  • PH!TV – ViewSonic ViewPad 10, a jánuszarcú tablet

    Ismét egy fecske, ami talán nyarat csinál (nem bánnám), ugyanis az első táblagép érkezik a PH!TV-be, ráadásul rögtön egy „nagyképű” 10 colos, kétoprendszeres, atomos példány.

  • PH!TV – LG 42LE5300 tévé is…

    Egy szép nagydarab tévé érkezik a maga 42 colos képátlójával a PH!TV stúdiójába. Az LG nemcsak egy tévét tett a három centinél is vékonyabb házba, de egy-két extra meglepetést is tartogat a készülék.

  • Tabletszemle az ősz elején

    Rengeteg új tábla PC érkezik az ősz folyamán, köztük a ViewSonic, a Smartbook, az Archos és az MSI megoldásai.