Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztibi88
csendes tag
válasz Integrale #22903 üzenetére
Nem olyan rég írtam az Iponnak, akkor azt válaszolták, hogy nem elírás az oldalon feltüntetett 3 év garancia.
Egyébként Sata2-es lapba kerülne, ráadásul kis sebességkülönbség fel sem tűnne, inkább a megbízhatóság lenne fontos szempont (anno ezért nem mertem megvenni a 80GB-s 320-as intelt). -
djculture
félisten
válasz Integrale #22708 üzenetére
Multiban számit nagyon de ott még a raid is sokat számít, left4 dead 2-nél pl mióta a raid kötetre raktam át valami 20 másodperccel hamarabb jövök elő a védett házban mig a többeiknek még a neve sincs kiirva csak hogy louis meg edző meg egyebek. Sima ssd-vel 1-2 másodperc "előnyöm" volt
Battlefield3-ban akarom majd megnézni mit számit de ott is hasonlóra számitok. Pedig két olcsó 32-es gyenge ssd van összetéve erre a célra próbának de úgy is hagytam mikor láttam mit muzsikál. Szekvenciálisban igy is gyenge nem ér fel egy samsung evoval de a többi értékei meg diuplája az evonak..[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz Integrale #22666 üzenetére
Lesz javítás egy új FW-el Október 15.-én , persze, hogy mennyire lesz "normális", azon már megoszlanak a vélemények, de az biztos, hogy a megoldás nem publikus.
(#22667) zack: Nem az SF vezérlőről beszéltem.
Pedig mi arról beszéltünk. Vagy minek a kapcsán kapcsolódtál bele a beszélgetésbe?
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz Integrale #22348 üzenetére
Picit drágább, de az Intel 520-ra 5 év garit adnak itt, 25k.ft.
Persze csak, ha fontos a +2év, hosszútávra biztos jobb a + garis.Horvi: Kötegelővel vagy madzaggal biztos rá tudnám kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
válasz Integrale #22346 üzenetére
Hát ahogy nézem mindkettőnek ugyanaz a bele SandForce SF-2281 vezérlő és 25nm IMFT szinkron NANDok. Szóval én azt venném amire több a gari. Bár az 520-as ugye kifutó termék.
A sata2 korlátot meg csak másolásnál érzed meg max. Általános felhasználás során egyáltalán nem.[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Balage76
senior tag
válasz Integrale #16112 üzenetére
Jelenleg ennyi publikus, amit írtam. Ugyanez szerepel a FW közleményében is:
- Performance improvements (available from FW version EXT0BB6Q)
: 120GB Seq. Write 410MB/s ->520MB/s, Random Write(QD1,32) performance improvements
- TCG Opal/IEEE1667 support (available from FW version EXT0BB6Q) -
josipov
csendes tag
válasz Integrale #16082 üzenetére
Alvó nem jó, mert még akkor is elég sokat eszik, próbáltam már, meglátszik a villanyszámlán. Leszívja az akksit is néhány óra alatt.
Kikapcs-bekapcs nekem most is elég gyors, de mentegetni-megnyitogatni ötféle cadben tízféle projektet, 6-8 wordexcelt meg 15-20 pdf-et mert ezeket szimultán használom, na az az időrabló babradolog( a 25 browsertabot le se írom, mert azt már tudja a róka)
[ Szerkesztve ]
A mérnöki tervezés a biztonsággal figyelmen kívül hagyható értékek kiválasztásának művészete.
-
josipov
csendes tag
válasz Integrale #16080 üzenetére
De, az megmarad.
Ez az adatmennyiség jórészt a lapozófáljból és a napi min 1 hibernálásból lesz.
Igen, lapozófáljra szükségem van, nem tudok még 20k-t használt vagy 50k-t új 2x4GB DDR2 so-dimm-be invesztálni. Gondoltam arra is hogy veszek egy gagyi 16gb-s kingfastot még 5 k-ért amire csak a pagefile megy, de erről a kollégák lebeszéltek, még a múlt héten, érthető okokból. kb ennyi.#2 élettartam probléma, most jut eszembe
Ha tovább erőltetik a nanométercsökkentést meg a sokszintű cellákat, a technológia fejlődése lehet hogy a későbbiekben még jobban az élettartam rovására megy, mint ahogy azt most is láthatjuk...A mérnöki tervezés a biztonsággal figyelmen kívül hagyható értékek kiválasztásának művészete.
-
josipov
csendes tag
válasz Integrale #16077 üzenetére
Saccra 30-40 GB/nap lesz. Néha több, esetleg kevesebb. Ha hozzászámolom hogy sok progihoz rendszeresen jön néhány gb-nyi update vagy content library, inkébb 40 körül.
A legfőbb bajom, hogy a típus relatíve új, nem tudom mennyire megbízható. Ha 3 év 1 nap után hanyattvágja magát, egyrészt biztosan szomorú leszek, másrészt meg addigra remélhetőleg fejlődik a technológia és engem nem fog ennyire hanyattvágni egy ssd vásárlás...
Nem tudom, nem tudom, ezért a hiszti[ Szerkesztve ]
A mérnöki tervezés a biztonsággal figyelmen kívül hagyható értékek kiválasztásának művészete.
-
Mezey Lipót
tag
válasz Integrale #16028 üzenetére
Igen boltja válogatja, csak hát a gyári garancia és a bolti gari nem feltétlenül ugyanazt jelenti.
A boltba simán visszaviszem ha 2 év 11 hónaposan bedöglik és sanyi, míg a gyári garival a gariztatás folymatába be van illesztve egy újabb láncszem, amivel esetleg lehet takarózni, időt húzni...stb. ha mégsem szeretnék egykönnyen kicserélni a cuccot.Rendes vagyok. Segítek másoknak hogy legyen egy igazán sz@r napjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest