Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
2-5 celsius, szóval alapjáraton nem sokkal melegebb a többinél, csak pl laptopokban okozhat kissebb röccenéseket, mert ott ugye bent reked a meleg.
A szekrény hátulján nem tud eltávozni a meleg levegő?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
Igen jó.
A 870 EVO esetén ellenőrizni kell hogy mikori a firmware, mert lehetnek a polcon régről bent ragadt példányok, volt egy hibás firmware széria. Szal lehet firmware update-el kell indítani, samsung honlapján pontosan le van írva mennyire egyszerű a dolog.
Az MX500 picivel melegebb, de még elfogadható, nálunk is cégnél 2 hasonlóan nem túl acélos hűtésű AIO PC-ben ilyen van, rendben teszik a dolgukat.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
HARDVERAPRÓD
-
nagyúr
Szeva!
Nem vagyok szaki, csak időnként idekotnyeleskedek! De ettől függetlenül egész jól körülírtad a WD Blue 3D 500GB-ot! Nálam is húzta két évig egy ilyen két notebookban is, most már egy harmadikban muzsikál gond nélkül. A listában van 3 év garit adó hely is, de sok jelentősége nincs, ha 2 évet adnak, az teljesen jó, egyébként gyártónál úgy tudom lehet regisztrálni a terméket és úgy a gyári garanciaidő élni fog.
Szóval nyugodtan veheted a WD Blue 3D-t....de épp a határon átcsúszik a Samsung 870 EVO 500GB is egyébként, ilyenem nincs, csak 860 EVO 1TB, ha én venném, a WD Blue és a 860 EVO közötti különbségek alapján a Samsungot választanám, de napi használatban soha nem vennél észre különbséget a kettő között. Elméletileg 870 EVO-nál 5 év a garancia.
Jól meg kell nézni a webshopokat, mert ilyen vicces trükközések vannak:
Az ingyenes kiszállítás miatt most épp az Aqua a nyerő amúgy!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Emperor_
addikt
3 év garival: HyperX Fury
5 év garival: Adata SX930, Adata SP920 (itt 3 év bolti gari van, regisztrálás után kiterjesztődik 5 évre, de neked kell az Adatával közvetlenül intézned a 4-5 évben. )
Jó vétel még az Crucial MX300 3 év garival, ez 29 e Ft, de cserébe 275GB-os.
A Savage is jó választás .[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
tipuka
addikt
Csak is magamba önteném azt a mennyei nedüt. Max. ha szépen megkér az SSD, hogy öntsek neki is, akkor talán.
Gondolom egy hasonló tároló kapacítású SSD-re, amit akkor kapni, jobb esetben levásárolhatod náluk az árát. Bár utóbbival én csak 1x találkoztam személyesen, és az nem is SSD volt.
Akinek régi SSD-jét kellett cseréltetnie 2-3 év után biztos megtudja mondani, szerintem volt már rá példa. -
Integrale
veterán
Ezt az oldalt néztem, de nem egyezik az itt feltüntetett specifikáció az iPon oldalán levővel.
Asszem maradok az intelnél.
köszönöm a segítséget!
Recky: 28.000 Ft Hyper X 240 GB
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
A sima Hyper X 3K is kifutó, a Fury (nem 3K) pedig annyival nem olcsóbb, hogy azt válasszam a 3K-s Fury-val szemben.
Viszont aKingstoneHyperX oldalán nem találtam Fury 3K-t.Garancia mind a kettőre 3 év, ezért a vacilálás
Most egy 840 EVO-t használok Sata II-n, jelenleg jó, csak ha később váltás lesz, akkor ne az legyen a szűk keresztmetszet.
Csak egyrészt lassult az EVO, másrészt vannak titokzatos újraindulások, meg kékhalál. Úgyhogy még mielőtt végleg beadja a derekát, lecserélném.
Garancia van rá, de ha kapnék újat, akkor az már eladásra kerülne.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
laslie92
senior tag
Akkor marad az intel 520 szerintetek lesz sok változás a jelenlegi 5400RPm-es sagate vinyóhoz képest? Mármint olyan elképesztő változás. sajnos nagyon buta vagyok ezekhez
Laptopba lesz
Konfig
i7
8gb ram
hd8850mGalaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest