Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Valdez #6359 üzenetére

Nos.
    Nem kell félned a Vertex 4-től, az , hogy lelassul, csak átmeneti és kis időre vonatkozik ( és csak akkor ha 75 % fölé megy a telítettsége) , kell a TRIM-nek egy kis idő, míg teszi a dolgát, ahogy más SSD-nek is.
    Természetesen nem lenne ajánlott, ha gond lenne vele.
    Az ajánlás frissítésekor nem voltam minden információnak a birtokában, és többek között ezért is kértem a hozzáértők segítségét, amit meg is kaptam, ha kell be is linkelem ami az Agiliy 4 és Vertex 4-et illeti. Lerágott téma, és tisztázott mára már a dolog.
    Azt sem tudja senki, mert nincs időm mindent leírni, de kértem Vertex 4 tulajdonosokat is, hogy a gyakorlatban teszteljék már le ezt az állítólagos lassulást, és a teszt után arról számoltak be, hogy nincsen érezhető lassulás. Ezek után maradt az ajánlásban mindkét típus.

Remélem így már tiszta és világos ez a téma mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

• ViZion

félisten

válasz Valdez #6359 üzenetére

A Vertex 4 Performance vs. storage mode van, h az élettartamot kitolják. Az 1,5 FW javította, nem 50%-nál vált. "Firmware 1.5 is meant to improve the switching between the two operation modes. The enhanced garbage collection algorithms are in fact a revised performance mode which is now enabled for more scenarios."
    Teszt is volt, belassult az írás majd visszaállt a sebesség 50%-nál több adattal is.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html

Új hozzászólás Aktív témák