Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Frawly #47823 üzenetére
Lényegében ez. Mivel az ő ASZFük úgy van megírva, hogy az automata e-mail egyben érvényes szerződés is lesz, így a rendelés leadástól nem állhat el csak úgy. Persze ahogy ott is leírtam, ők is próbáltak megfogalmazni kiskapukat nagy gáz esetére (van is ellentmondás az ASZFben), de az élő szerződés rájuk is vonatkozik. Ha felbontják a szerződést, akkor vállalniuk kellett volna a rizikót, hogyha a vásárló tovább viszi a dolgot, akkor nekik kellett volna bizonyítani, hogy a tudatos vásárlónak feltűnhetett volna az irreális piaci ár. És itt ugye ~40-45% körül volt az "akció", ami még akár lehetne reális is.
Ezért kell elolvasni a webshopok ASZFjét, nem csak leokézni, mert nem mindegy, hogy milyen feltételekkel adod le a rendelést. Jogilag megengedett, hogy az automata e-mail csak értesítő legyen és egy kézi e-mail élesítse a szerződést a két fél között. Abban az esetben elállhat a cég, mivel nem történt szerződés kötés. De ez itt off, csak gondoltam, hogy tegyük kicsit tisztába a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Dareiosss
senior tag
válasz Frawly #47823 üzenetére
Olvasd vissza a júni 14. ei hozzászóllásokat, ott kifejtettük, hogy jogosan miért kellett nekik kihozni, de igen ennek ellenére sok bolt neki áll jogtalanul szívózni.
Igen jól jártunk, én beszéltem múlthéten az ügyfélszolgálattal, hogy mikor fog érkezni, a callcenteres elkezdte mondani, hogy huu ez kapós termék volt, rengetek rendelés jött be rá, még biztos lesz egy kis idő amíg beszerzik, meg is kérdezte, hogy tulajdonképpen ez micsoda, hogy ennyien ráharaptak.
Én nagyot mosolyogtam, mert valaki szépet hibázott amikor kitette 24 ért, biztos nem dicsérték meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest