- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Tudok amúgy szerezni utólag ilyen keretet?
Igen, pár száz forintért beszerezhető, csak nem tudom hogy a nem beépítőkerettel bővített SSD-kben van-e luk amihez hozzácsavarhatod a keretet.
Mondom, keresgettem, de nem találtam infót arról, hogy a 970 Extreme 3 lapom milyen vezérlős.
Én is keresgettem, de én sem találtam....
-
balpis
őstag
a 970-esen elvileg native a sata3 (az SB950 kezeli)
Legalábbis a Giganál ezt találni:"AMD SB950 provides 6 native SATA3 ports with superfast 6Gbps link speed and RAID 0, 1, 5, 10 support"
Az asrock 970-esen is ez a párosítás: 970 + SB950 (nem is tudom, lehetne-e más)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest