- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz Frawly #46951 üzenetére
M.2 kell mindenkepp, mert laptopba megy. Nagyjabol nem tudok semmit sem az M.2 SSD tipusokrol, az MLC-t csak azert irtam, mert irtak, hogy ilyen chip van benne. A laptopom tamogatja az Nvme M.2 SSD-t is, de az itt joval dragabb lenne, meg ahogy olvastam igazabol sok ertelme sincs otthoni hasznalatra, mert minimalis a kulonbseg a program inditasoknal es hasonlo dolgoknal
Elmeletileg ha napi 10GB adatot irunk vele, akkor is majdnem 35 evig ki kell birnia az MLC chip-nek(2-3 evente cserelem a laptopot, szoval elegnek kell lennie). Elozoleg a Phison SSD-vel kemeny 4TB-ot hoztam ossze tobb mint 2 ev alatt
3 ev garancia van ra es kulfoldon elek, itt is vennem meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- HDD vásár - 4TB 2TB 1TB 500GB, WD Hitachi Samsung HGST
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- INTEL SSD DC S3610 Series 1,2 TB
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- Segate barracuda 2tb Gree+ Toshiba 1tb hdd egyben eladó
- 1000 GB Bontatlan garanciális Ps5 kompatibilis 4.0 NVMe M.2 SSD
- 1000 GB Bontatlan garanciális Ps5 kompatibilis 4.0 NVMe M.2 SSD
- 1024 GB Bontatlan garanciális Ps5 kompatibilis WD BLACK SN850X 4.0 NVMe M.2 SSD
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX-08M2NA0)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest