-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz detroitrw #39633 üzenetére
nem is a "tárhely", van 8TB-nyi vinyó, de a 128-as egyértelműen kicsi, az csak tisztán rendszerlemeznek jó, mindig 10% körüli a szabad hely, pedig a page file vinyón van.
azt nem tudtam eldönteni, hogy érdemes-e belevágni ebbe az M.2 nvme technológiába, de ahogy látom a valós tesztek alalpján, nem sok, hacsak nem valami e-pénisz növelésre kell.
az 512-es viszont tényleg könnyebbé tenné az életem: a minimális képszerkesztés is futhatna az ssd-ről, az sql szerver is mehetne róla, ha éppenséggel kell, és később könnyebb lenne újrahasznosítani is.
a mostani 830-as samu, ami ebben a gépben van 4 éves, 93%-os, 7.2TB írt adattal, tehát látszik, hogy nem vagyok extrém felhasználó. gyanítom, a 850 pro is hosszú életű lenne...
samsung 850 pro 512GB - vannak még vele problémák, vagy az újak már jók? win10
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Drón topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Egy óra, két rendszer
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- LEGO klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest