-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
madar2252
csendes tag
köszönöm!
Nagy igényeim nincsenek a torrentre, az N13U-val is az a bajom hogy már simán seedben, forgalom nélkül is megfogja a routert. A film stream is csak 720p -s lenne, szóval elvileg nem kellene hozzá erőmű, azért is választottam az N13U-t elsőre, de úgy tünik hogy nem elég. -
kjuhasz
csendes tag
-
Kroni1
veterán
Értem köszi.. Közben rájöttem, hogy nekem multifunkciósom van, amivel viszont a scannelés nem menne szerintem, úgyhogy marad az asztalira kötve a masina. (Max hálózatba nyomtatok majd azon keresztül ha néha arra van szükség, aminek egy hátránya, hogy bekapcsolva kell lennie..)
Hát szóval ez a printserver nem rossz dolog, de végül is nekem nem annyira fontos..
-
Kobor
aktív tag
Ah közben rájöttem, de bamba vagyok,
, sajnos a szerkesztés, már lejárt.Full build: included "transmission", "minidlna", "xupnpd".
Aria2 build: included "Aria2" (multi-protocol download manager), excluded "minidlna" and "transmission".
Micro build: excluded "transmission", "minidlna", "openssl", "sftp-server".Mondjuk ez nem tudom mi "xupnpd"

Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lesz. De ja fel volt újítva akkor jobb. Kérdés még az ára.
, sajnos a szerkesztés, már lejárt.
Gubek-Einste
Dr.NX