- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egér probléma
- Projektor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Tegla80 #80152 üzenetére
legjobb lenne ha csak AUTO erősséget engedne minden router és akkor nem lenne az hogy a szomszéd Marika néni akinek a gépe mellett van a router 5házzal odébb is zavarja a másik wifit...
Ugye ha a szomszéd wifije erősebb akkor az enyémnek is erősebben kell kiabálnia meg akkor minden más szomszédnak de akkor megint erősebbnek kell lenni az enyémnek és így tovább... Ezért van hogy panel telepen 2,4GHz-et lehetetlen szinte használni mert mind a 13 csatornára jut csatornánként 30SSID, abból 25 közepes 5 meg veri a plafont sőt néha van hogy 2 lakással odébb szomszédnak ugyanolyan erős a wifije mint az enyémHa minden AUTO-n mehetne akkor csak annyira lenne erős a wifi mint amennyire a lakás megkívánja és nem toljuk át az 50méterre lévő szembe tömbbe is mindenkinek
Az 5GHz pont ezért jó max az alsó meg felső szomszédom wifijét látom utána elveszik a falak között és nem zavarjuk egymást
-
Gabesz87
veterán
válasz
Tegla80 #80152 üzenetére
Én is ezt érzem. Vicc hogy az ember vesz több 10k-ert routert, és a wifi-je nem túl kielégítő. Nekem pl otthon az Asus N18U után a Xiaomi 3G megváltás volt! SOKKAL jobb a wifi-je. Igazából most anyosekhoz is azon agyaltam, hogy keresek egy Xiaomi 3G/4-et. Lehet jobban jártam volna. Na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest