- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
adanyi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #41231 üzenetére
Most olvasom amit Te írtál a gariról. Pont azt mondta a bolt, hogy ha az Asus azt mondta, hogy három év akkor zsírozzam le velük.
Lehet hogy élnék a lehetőséggel, hová kéne küldeni, esetleg személyesen el tudom juttatni. Természetesen állom a postát. Egy fél órája megint megpróbáltam de semmi. Új kábellel is próbáltam, mind a négy portban és az Asus utility programot is újratelepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest