Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz kali #41209 üzenetére

Tudom, mindenbe bele lehet kötni, viszont nem kifejezetten színvonalas megoldást választottam, tehát nekem ugyan mindegy (végén majd írok valami érdekeset ezzel kapcsolatban).
    Az antenna meg valóban annyi, bár igazad van, nem lenne komoly javulás, azért írtam zárójelben ha jól emlékszem egy kültéri irányított antennát, mert azt konkrétan a helyiségre tudná irányítani, de az se a legjobb megoldás, főleg ami a visszirányt illeti. Jobb lenne oda inkább egy olcsó AP/router de ez meg nem lehetséges.

Az elején írtam, hogy majd írok valami érdekeset, na itt van:
    Találkoztam már olyan megoldással is (és teljesen működött), hogy adott egy háromantennás router, az egyik antenna megmaradt úgy ahogy van, az egyik rá volt kötve a ház TV hálózatára (a kivezetéseknél/csatlakozóknál volt is wifi), a harmadik pedig az udvarra volt kivezetve egy kültéri antennával. Na erre mit szólsz? Egyik antenna se egyforma és érdekes megoldás. Azt hiszem ASUS-os router volt, bár nem biztos, de szerintem lényegtelen.

yossarian14: Az az adapter elég gyenge és ami azt illeti nem is eléggé megbízható. Sokaknak nincs meg rajta még 100 Mbit/s se, pedig annyinak igazán kellene lennie rajta.
    Ami meg az ajánlást illeti, inkább hagynám másnak, mert 2 sávost nem ajánlanék, mivel a router nincs meg olyan, így kihasználni se tudnád nagyon, a másik meg az, hogy nem ismerek minden stick-et, ár alapján meg nem akarok ajánlani, hogy a "drága biztos jó is" :)

Új hozzászólás Aktív témák