- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Tudom, mindenbe bele lehet kötni, viszont nem kifejezetten színvonalas megoldást választottam, tehát nekem ugyan mindegy (végén majd írok valami érdekeset ezzel kapcsolatban).
Az antenna meg valóban annyi, bár igazad van, nem lenne komoly javulás, azért írtam zárójelben ha jól emlékszem egy kültéri irányított antennát, mert azt konkrétan a helyiségre tudná irányítani, de az se a legjobb megoldás, főleg ami a visszirányt illeti. Jobb lenne oda inkább egy olcsó AP/router de ez meg nem lehetséges.Az elején írtam, hogy majd írok valami érdekeset, na itt van:
Találkoztam már olyan megoldással is (és teljesen működött), hogy adott egy háromantennás router, az egyik antenna megmaradt úgy ahogy van, az egyik rá volt kötve a ház TV hálózatára (a kivezetéseknél/csatlakozóknál volt is wifi), a harmadik pedig az udvarra volt kivezetve egy kültéri antennával. Na erre mit szólsz? Egyik antenna se egyforma és érdekes megoldás. Azt hiszem ASUS-os router volt, bár nem biztos, de szerintem lényegtelen.yossarian14: Az az adapter elég gyenge és ami azt illeti nem is eléggé megbízható. Sokaknak nincs meg rajta még 100 Mbit/s se, pedig annyinak igazán kellene lennie rajta.
Ami meg az ajánlást illeti, inkább hagynám másnak, mert 2 sávost nem ajánlanék, mivel a router nincs meg olyan, így kihasználni se tudnád nagyon, a másik meg az, hogy nem ismerek minden stick-et, ár alapján meg nem akarok ajánlani, hogy a "drága biztos jó is"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged