Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz chickenloop #38689 üzenetére

Így már érem.
    Egy ismerősnél láttam ilyen Linksys -t de nagyon gyenge jelet adott, de egy 25nm -es egyszemélyes lakásban elegendő, falon kívül már nem igen volt jel.

Ha a távolság 3-4M, akkor oda biztosan szükség van egy + eszközre, pláne erre? Ez nem igen viszi nagyon messzire a jelet. Az ASUS jelét ott már nem lehetett fogni ahonnan használni akartad?

Az n56u annak ellenére hogy belső antennás, elég jó, pl egy TP-Link-841n -el összevetve ami ugye külső antennás, nem volt különbség... Persze a kettő nem egyforma, de hát ha csak az antennára és a jelerősségre korlátozzuk az összehasonlítást, én nem igen vettem észre különbséget...

n18u aminek külső antennája van és ugyan csak 2,4GHz -en szór, nem hiszem hogy marginális különbséget vennél észre... a mostanihoz viszonyítva...
    Ha kiiktatod a Linksys -t mennyire használható a wifi ott ahol kéne? Persze gondolom nem szórakozásból lett beiktatva a Linksys, csak kérdezem... Félve megemlíteném a kábeles kapcsolatot a 2 router között :D Melós, de olcsóbb mint mindenféle eszközök vásárlása :)

Új hozzászólás Aktív témák