Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brogyi
üzenetére
Ha értelmezted volna, amiket írtam, akkor látnád, hogy nem velem vitatkozol. Ismétlem: NEM VELEM VITATKOZOL. Nem én mértem, nem én mondtam véleményt. Én csak idéztem, és mivel meg tudtam mondani, hogy honnan, az én felelősségem ezzel véget is ért. Nem tudsz semmit mondani, amitől ne lenne igazam, mert nekem csak annyit kellett bizonyítanom, hogy honnan van az infó.
Egyébként pedig méricskélhetsz te akármit, ugyanolyan simán rámondhatja bárki, hogy rosszul mértél, mint te arra, amiből én idéztem.
Az még kérdés, hogy egyszeri user milyen teljesítményt fog tapasztalni, azt, amit a szerinted bénák mértek gyári alapbeállításokkal vagy azt, amit a gyári támogatású tuningolók végül kicsiholtak az eszközből. Vagy a gyár ad minden usernek x óra supportot, ami alatt beállítják a routerét?
További kérdés, hogy a tplinktől is volt gyári hátszél vagy úgy kell összehasonlítani routereket, hogy az egyiket egekig tuningolják a másik meg marad alapon?
Ha nem kötözködni akartál volna, konkrétan velem, hanem tájékoztatni a többi társunkat, akkor csak simán belinkelted volna az általad preferált méréseket. De nem ezt tetted, hanem flémeltél, amit be lehet fejezni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX