Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen monitort vegyek?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

mrots

üzenetére
						15 éve konfigolok ciscokat (és junipereket) melóhelyen, de eszembe nem jutott, hogy ezeket otthonra is lehetne. Mi ezeket mindig újonnan rendeljük, dollárszázezrekért, soha bele sem gondoltam, hogy esetleg használtan elérhető lenne ez otthonra is. Volt ugyan 4db leselejtezett 3560-asom, de azt csak labornak használtam, nem valós használatra. 100 megás portokkal nem volt jó az már kb. semmire. Köszi a tippet, én is elkezdem majd nézegetni akkor ezeket. Bár én már annyira átálltam mindenhol Asusra, és annyira jól össze van lőve a hálózat, hogy eltartana egy darabig, amíg mindent leváltanék.
Gondolom ez neked is egy nagyobb setup, több családnál van ennyi eszközöd. Én 4 családot menedzselek.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
 - Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
 - Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Dr.NX