- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Egy lenovo idepad 320-15ikb 80xl laptopról lenne szó,nézegettem a neten a ramokat hozzá találtam jó pár kompatibilis ajánló oldalt mennyire megbízhatóak ezek például ezt
(gb-t nézegetek mert ugye a laptoban 4gb van alapból integráolva amit most a windows szépen zabálgat.Átlag felhasználásra mit lenne érdemesebb belerakni a 4gb plusszot vagy a 8gb plusszot egy min 4000Ft különbség van az árukban.Meg tudom,hogy ma már min 8gb kell egy gépbe.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy lenovo legion y540 gamer laptop amiben Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD ram van és jó áron használtan találtam egy Samsung 8GB DDR4 2666MHz M471A1K43CB1-CTD ramot egy betű eltérés van a vége felé D helyett C de a paraméterek ugyan azok.Ez a két ram akkor jó lenne egymással?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Ezt a két ramot egymás mellé lehetne tenni dual chanelbe vagy nem lenne együtt jó a kettő?
Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD / Samsung 8GB DDR4 3200MHz M471A1G44CB0-CWEAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest