Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Atimester #5886 üzenetére
A legszebb az, hogy nekem nem tuning célra kell, hanem egyszerűen azért, hogy a dualcoreos 1,6os procimat megtámogassa .mkv és FullHD filmek közben, illetve a szerverke feladatoknak eleget tudjon tenni. Csak a pénztárca az fontos dolog, és a 667es RAMok elég normális árban vannak. Én leginkább emiatt kérdezek most, hogy akkor merre is tovább. De köszönöm a megerősítést, így most spóroltatok nekem egy hangkártyára
-
Melack
veterán
Helló! Meg tudja nekem mondani vki, hogy mi a lényegi különbség a 667Mhz-es és a 800Mhzes RAMok között? Mikor jelentkezik - ha jelentkezik egyáltalán - a különbség közöttük? Milyen felhasználás mellett pl? Köszönöm válaszaitokat! Kitartást a bejglikhez
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy ha házi médiacentert építek, és az alaplap max 2Gb RAMot fogad, akkor milyen Mhz-es RAMot nézzek? Egyáltalán befolyásol valamit ilyen téren a sebessége? Köszönöm válaszaitokat!
-
Melack
veterán
Gépfelújítást végzek egy régebbi gépen (cca 3-4 éves). Everest szerint ASUS 9000RP az alaplap típusa. 2 RAM modul van benne, összevissza verzió. Leírás alapján PC2-4200 DDR2 SDRAM SODIMMs típust eszik, max 2 GB. A kérdés: ilyen idős alaplapnál van értelme 2*1GBos "kit"-et keresni, vagy lehetőleg ugyanazon gyártó RAMjai kerüljenek bele? Köszönöm a válaszokat!
-
Melack
veterán
Remélem kérdéseim senkinek se mennek az idegeire, de szerintem ismét egyszerű a kérdés: nézek szüleim gépébe RAMot, ami leírás alapján PC-6400 800Mhz. Az alaplap leírásában ez szerepel: 4 x DIMM, max. 4GB, DDR2 667 / 533, non-ECC, un-buffered memory (ASUS P5LD2-VM alaplap). Gond nélkül fogja vinni? Köszönöm válaszaitokat.
-
Melack
veterán
Sziasztok! Előre is bocs, ha rossz helyen írok, de nem találtam megfelelő topicot. A lényeg: lett véve egy Maxdata 5000es gép (olyan mint a linken) otthonra. A régi gépből megmaradt a RAM, ami A-Data márkájú DDR(3)400, mint kiderült DDR1es. A gépben alapból DDR2es ram van. Ha én az otthoni DDR1es RAMokat berakom a gépbe, akkor az kezelni fogja őket, vagy csak a DDR2est fogja látni belőle? Egyáltalán megy vele? Előre is köszönöm válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest