- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Tedd fel a lapodra a legutóbbi AC biost, hogy biztosan ne legyen gond az új ramok kezelésével. Legyen 2x16 gigás szett, 3600 Mhz, legalább CL16 időzítésű és lehetőség szerint dual rank. Nekem a Kingston Fury Renegade bevált, de nyilván létezik nála jobb mellékidőzítésekkel bíró is.
-
mcs
veterán
A profilomban szereplő konfigba keresek 2x16 gigás, dual rank kialakítású, és 3600 Mhz-es ddr4 ramokat. A célom az, hogy 3 évre kimaxoljam ebben a tekintetben a konfigomat, és ne akkor kelljen drágábban vennem, amikor a ddr5 jobban elterjed. Melyik ramoknál garantált a dual rank?
-
mcs
veterán
Nézegetem a ramok árait, és most egészen ,,lent" vannak.
A közeljövőben várható valamilyen áremelkedés ddr3 fronton, hogy érdemes lenne még beruháznom?
Van kettő Kingsoty HyperX Fury 4 gigás ramom, és nem-e érdemes lenne még kettőt vennem? -
mcs
veterán
Sziasztok!
Éppen ramvásárlás előtt állok, de az agyam eldobom, hogy mennyire fos ramokat gyártanak le manapság CL10 meg 11 időzítésekkel.
Mi lehet az oka ennek, hogy egyre kevesebb a CL9?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest