-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
-
koko52
nagyúr
Van róluk egy vázlat a fejemben, elég régóta csinálom. Vannak a drágább de raktáros nagyok. Onnan rendelek ha SOS. És vadászok a jó vételekre, mert azon meg lehet keresni. Vettem 19-ért ramokat amiket most szerelek be 25-ért, ennyi most a legolcsóbb. Annyit lehet rajta fogni, mint a gép összerakáson és nem kell érte tenni semmit.
-
A.Winston
tag
Nem, de amúgy reddit-en ajánlott is mint budget b-die alternatíva. (Hynx cjr mellett.)
1-2 értéket nem tudsz olyan feszesre venni, mint samu-n, meg fesz ide is kell, de amúgy elvileg még egyszerűbb is húzni és sokkal "konzisztensebb", mmint nagyobb esély van a jó eredmények elérésére általánosan. -
reelc
veterán
Nekem nem ez a 22e a gond, hanem a többi kb. 70e, Alaplap+proci+memória csere kell valamikor, a mostani rendszerem DDR2-es. Nem örülök ennek a drágulásnak. Meglátom mi lesz. Ha most megveszem a memóriát, nézegethetem a polcomon, nem tudom mikor jön össze a gépcsere. Addigra lehet megint lent lesznek az árak.
Meg amúgy is, mi ez a drágulás? Nem arról volt szó, hogy SSD-s komponens gyártónál volt áramszünet, és ott várható drágulás?
-
Paxker315
addikt
akkor mi?
Szűrők: 2666-3200 Mhz órajel; CL14-15-16 késleltetés; 2x8 gb dual channel kit, és az árukereső oldalon az aigisz még mindig top, ha ár szerint listázod.
*szerk: azért vettem szűrőbe a 2666-2800-at is, mert, a kérdezőnek "szerintem" Intel procija van (a 2400-as memóriából ítélve). s Ott nem annyira hangsúlyos az órajel, mint AMD-nél.
-
KAMELOT
titán
Igen már nincs csak a kép rossz az oldalon. ma vettem át a ramokat és már az új dizájnal kaptam.
Be is szereltem és szépen muzsikál. XMP profile belőve CL15 3000Mhz.(#32001) Rekro: Igen 2x8GB ajánlott. ADATA gammix 3000mhz vagy Gskill aegis 3000mhz.
2666Mhz FURY, Magasabb órajelűek meg amit a lap támogat! -
koko52
nagyúr
2666 felett mind 1.35v mert oc. A g.skill is tud menni 2666-on 1.2v-al feszesebb cl-el. A hűtőborda csak fícsőr. DDR 2-n sem volt, pedig melegebb volt. Sokszor szinte össze is érnek és megreked a levegő. Komoly tuningnál van értelme, ha kap + ventit is. Én most vettem 35-ért Aegist.
-
Nyilván mindkét kit kompatibilis a CPU-val. Ha nem tervezel tuningot, akkor elég lesz az 1333-as is, pláne, hogy a Crucial-ok valszeg húzhatók is.
chatran: visszafogottabb tuninghoz simán jó lesz a 800-as kit is, 400-as FSB-vel szépen elduruzsol majd a Wolfdale, szinkronban hajtott memókkal.
asound: az adott alkalmazástól függ, ha memória-igényes alkalmazásokat használsz, akkor jelentősen, ha játszol, filmezel, akkor nem lesz érezhető teljesítménynövekedés. Itt írtam a mennyiség vs órajel témában kicsit bővebben, fusd át, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest