Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
BalaNce87 #9234 üzenetére
A GEIL korábban is ilyen volt, csak valamit nem találtak jól el, és az amúgy jó RAM-jai valakinél mentek, valakinél fagytak. A mostani újabb szériákkal nincs ilyen jellegű probléma, ha hibás, akkor az hibás, és memteszt hibázik. De akkor előbb-utóbb mindenhol. Nekem most 2400Mhz CL10-es Evo TWO kitem is van. Elégedett vagyok vele.
HGyu
-
-
HeavyToys
senior tag
válasz
BalaNce87 #9181 üzenetére
Nézegettem is, még annyi felmerült bennem, ha ez 50 euró, akkor 60 euróért, nem jobban megérné egy ilyen Mushkin Blackline 997015- 2x4 gb-os 2133-as szett? Llano és Trinity mellett még hasznát is venném a nagyobb tempónak. Csak nem tudom, ezek mennyire megbízhatóak, illetve, hogy ez LP-snek számít-e?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
BalaNce87 #9143 üzenetére
Amennyit egy FX8150 fogyaszt, amellett nem sokat rúg a labdába, hogy 1,5V-os helyett 1,35V-os RAM-ot veszel. Így attila84-nek felesleges a drágább fehéret megvennie. Ugyanolyan jó a "sima" 1,5V-os, 1600MHz CL9-es. Az is van sok színben: fekete, kék, zöld, piros.
És olcsóbb.
HGyu
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
BalaNce87 #1475 üzenetére
Én nemrég vettem (1-1.5 hónapja) itt, de akkor még 10K-val drágább volt. (nem bánom, mert alaplapot már nem találok olyat, mint amit akkor vettem)
Lehet, hogyha elszáll az agyam, veszek még egy adagot (más kérdés, hogy minek)
Qru kolléga megerősítése után mertem megvenni és nem csalódtam benne. Elképesztően jó! Ezúton is köszönet Qrunak! -
Geri Bátyó
addikt
válasz
BalaNce87 #1467 üzenetére
Igaz, de egyre több gyártó megy tönkre, vagy adja fel a korábbi "pozícióit". Sokkal jobb, ha többszereplős a piac. Nagyobb a választék és jobban konkurálnak egymással. Ez nekünk, vásárlóknak csak jó, főleg, ha egy relatív olcsó és megbízható gyártóval bővül a kínálat.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
BalaNce87 #1460 üzenetére
Csak azért tűnik soknak, mert 8 gigát vett. A legtöbb embernek ennyire nincs szüksége. Viszont legalább lesz valaki, aki tud informálni az A-Data modulokról, mert nem ismerek senkit akinek ilyen lenne. A memóriakártyáik és a pendrive-jaik jók, az kétségtelen.
Jó ár és igényesnek tűnő kivitelezés. Ennél gyengébbet én sem vennék.
-
Az-X
őstag
válasz
BalaNce87 #1457 üzenetére
Nem volt vészes.. 18+fa volt 1 kit ára. Így a 8G-ért fizettem összesen 45-öt.
Nézegettem még a Gaming Series-ből 2000-eset is, csak az CL9-es. Bár 1600-on lehet az is CL8. Az is kb hasonló áron volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Mushkin 4x2GB DDR2 -- 2G 4G 8G - RETRO PC
- G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz Kit(2x8GB) Aegis
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest