-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Üdv, kicsit fejlesztem a gépet, az lenne a kérdésem, a memóriához érdemes-e hozzányúlni.
Ami új proci lesz, az az 5700X3D.
Az alaplap és a jelenlegi ramok:
AsRock Fatal1ty B450 Gaming K4,
4x8GB G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz CL16 F4-3000C16S-8GISB.Mivel nem egyszerre vettem a ramokat, hanem kb. egy év eltéréssel, így nem egyformák. Kettő SR, míg a másik kettő DR. Kicsit macerás volt elfogadtatni a lappal az XMP-s 3000-es sebességet (még két modullal is), főleg az elején a korábbi B350-es lappal. Bár amióta lapot - és pc-házat, de ne kérdezzétek ezzel hogy függ össze
- cseréltem, jobb a helyzet.
Részben emiatt, részben meg hogy ne 4 db legyen benne, gondolkoztam cserén, 2x16GB vagy 2x32GB méreten.Megéri-e nagyobb, 3600/4000-es ramora cserélni (már csak azért is hogy két modul legyen csak), nyerek-e vele valamit (játék alatt fps-ben pl.), vagy felesleges vele foglalkozni?
Semmi nem lesz húzva, alapon megy minden.
Jelenleg ezt hozza, még a jelenlegi R5 3600-os procival:
Új hozzászólás Aktív témák
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Wuthering Waves
- Xbox Series X|S
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest