- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Kellene nekem egy készletkezelő program ha létezik ilyen. Azt kéne tudnia, hogy keretrendeléseket kellene rögzíteni és azokból lehetne lehívni rendeléseket, így ezáltal csökkenne az eredeti keretmennyiség. Nagy leegyszerűsítve: Van 1000 alma a raktárba 1000 Ft-ért és abból lehetne lehívni mennyiségeket, mondjuk kell egyszer csak valakinek egy rendelésszámra 25 db alma és akkor ennyivel csökkenne az 1000db és az ára. Remélem valamennyire érthető vagyok
Létezik ilyen program?
Köszönöm a segítséget előre is
-
Doki16
addikt
Tudnátok ajánlani légy szíves olyan ingyenes programokat amik jók alaprajz és lakásberendezés tervezésre? Semmi komoly nem kell csak a panellakásom alaprajzát szeretném megrajzolni és berendezni.
Köszönöm szépen
-
Doki16
addikt
Ismertek olyan alkalmazást amivel vonalkódokat/QR kódokat lehet generálni? Tudom, hogy van elég sok fajta online, de azok nem tudnak tabot, entert vagy funkció billentyűket. Dolgozott már valaki ilyennel?
-
Doki16
addikt
Windows 7-hez keresek olyan programot, amivel kapcsolhatóvá válik éjszakai mód a kijelzőn. Létezik ilyen? Tudom, hogy a Win10 tudja alapból, de a 7-ben nem találtam ilyet.
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Egy képszerkesztő programot keresek. Beszkenneltem több fényképet egybe és most szeretném őket szétdarabolni és lementeni őket egyesével. Tudtok ajánlani valami jó programot ehhez a feladathoz? Nem kell automatikusan érzékelnie a képeket, kijelölgetem én magamnak és már lehessen is menteni külön fájlba
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest